Godine su ju promijenile

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) getty images 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty Images) Christina Aguilera (Foto: Getty Images) Christina Aguilera (Foto: Getty Images) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +4 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Christina Aguilera nekoć je bila san muškaraca, no tijekom godina se jako promijenila.

Na crvenim se tepisima pojavljivala u haljinama od perja, svoje je obline pokazivala gdje god je stigla, a seksi nastupima znala je zapaliti prepune koncertne dvorane. Christina Aguilera nekoć je bila mlađahna seks-bomba raskošnog glasa koja je iza sebe po popularnosti ostavljala mnoge druge kolegice. Od nevine tinejdžerice pretvorila se u zavodnicu koja je obožavala korzete i mrežaste čarape. 

Pogledaj i ovo Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Proglašen vulgarnim Ovaj je spot prije 17 godina šokirao gledatelje zbog golotinje i vrućeg plesa, a danas bi mu se smijali

Tinejdžerska populacija lijepila je njezine postere po zidovima spavaćih soba, no sav taj glamur ostao je u dalekoj prošlosti ove sada 39-godišnje pjevačice. Naime, Christina je tijekom godina doživjela drastičnu transformaciju. 

Mnogi ju pamte iz posta "Dirrty", no kada bi ju sada vidjeli na cesti jedva bi ju prepoznali. Christina je od ranih 2000-ih do danas promijenila svoje prioritete, pa više rigorozno ne vježba niti pazi na broj kilograma koji joj pokazuje vaga. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy sweet 16 to #Stripped.... the album that birthed my fighters!! Love you guys with all my heart 🖤

Objavu dijeli Christina Aguilera (@xtina)

Ova platinasta plavuša tako se nedavno pojavila na na zabavi magazina "Love"  u srebrnom svjetlucavom kaputu koji joj je sezao sve do gležnjeva. Kaput je svezala u struku, a usne naglasila crvenim ružem, svojim prepoznatljivim znakom, no nitko nije mogao ne primijetiti to da je pjevačica nabacila nekoliko kilograma. 

Ispod kaputa je nosila crnu haljinicu i kožne čizme koje su sezale do bedara, a iako više nije seksi diva, i dalje zrači samopouzdanjem. Christina je dijelila poljupce fanovima i spremno se fotografirala, pa se može zaključiti kako možda nije u nekdašnjoj formi, ali djeluje vrlo zadovoljno samom sobom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +6 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Golišavo izdanje najseksi novinarke s Korčule otkrilo da ispod haljine ne nosi ništa  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene