Promijenila se

Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Christina Aguilera (Foto: AFP) +0 Christina Aguilera (Foto: Getty) Galerija

Christina Aguilera snimljena je u opuštenom izdanju dok je uživala pokraj bazena sa zaručnikom i kćeri.

Američku pjevačicu Christinu Aguileru s početka njezine glazbene karijere pamtimo kao plavokosu mršavicu. Od imidža slatke djevojke iz susjedstva u kratkom je roku postala seks-bomba nakon što je snimila spot za pjesmu "Dirty" i njime sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Od toga je prošlo već dvadesetak godina i danas 40-godišnja Christina više se ne pojavljuje često u javnosti, a kada to učini, izazove veliko zanimanje obožavatelja i medija. No i to se dogodi s vremena na vrijeme, pjevačica je tako tijekom vikenda uhvaćena dok je uživala u obiteljskim trenucima sa zaručnikom Matthewom Rutlerom i 6-godišnjom kćeri Rain.

Pritom je uz bazen pokazala duboki dekolte u crnom badiću i bujne obline, dok se nešto kasnije presvukla u bijele hlače i majicu ispod koje se nazirao ružičasti grudnjak. Iako više nije mršavica kakvom je pamtimo i prikupila je nekoliko kilograma viška, pjevačica se time ne zamara, a o tome je i javno progovorila.

Naime, Christina je u prosincu prošle godine napisala esej na temu sveprisutne stigme oko starenja i to kako bi obilježila svoj 40. rođendan. U njemu je otkrila kako je uvijek samu sebe prihvaćala takvu kakva jest, kako stari te da se raduje mudrosti, gracioznosti i ljepoti koje dolaze sa svakom novom godinom života.

Christina je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stoneu, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene