Christina Aguilera snimljena je u opuštenom izdanju dok je uživala pokraj bazena sa zaručnikom i kćeri.

Galerija


Američku pjevačicu Christinu Aguileru s početka njezine glazbene karijere pamtimo kao plavokosu mršavicu. Od imidža slatke djevojke iz susjedstva u kratkom je roku postala seks-bomba nakon što je snimila spot za pjesmu "Dirty" i njime sve ostavila bez teksta.

Vezani članci Christina Aguilera (Foto. Instagram) Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Od mršavice s uvijek pretjeranom šminkom i lažnim tenom postala je dama raskošnih oblina

Od toga je prošlo već dvadesetak godina i danas 40-godišnja Christina više se ne pojavljuje često u javnosti, a kada to učini, izazove veliko zanimanje obožavatelja i medija. No i to se dogodi s vremena na vrijeme, pjevačica je tako tijekom vikenda uhvaćena dok je uživala u obiteljskim trenucima sa zaručnikom Matthewom Rutlerom i 6-godišnjom kćeri Rain.

Pritom je uz bazen pokazala duboki dekolte u crnom badiću i bujne obline, dok se nešto kasnije presvukla u bijele hlače i majicu ispod koje se nazirao ružičasti grudnjak. Iako više nije mršavica kakvom je pamtimo i prikupila je nekoliko kilograma viška, pjevačica se time ne zamara, a o tome je i javno progovorila.

Naime, Christina je u prosincu prošle godine napisala esej na temu sveprisutne stigme oko starenja i to kako bi obilježila svoj 40. rođendan. U njemu je otkrila kako je uvijek samu sebe prihvaćala takvu kakva jest, kako stari te da se raduje mudrosti, gracioznosti i ljepoti koje dolaze sa svakom novom godinom života.

Christina je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stoneu, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

Htjeli su uzeti dvojnicu za njezine scene seksa, no ona je odbila i sve profesionalno odradila sa zgodnim kolegom