Zanimljivo izdanje

"Doradila se"! Jedna od najvećih zvijezda 90-ih povećala usnice, što je još radila?

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Galerija

Christina Aguilera daleko je od slatkice kakvu smo viđali nekad. Postala je prava rasna žena. Normalno je to obzirom da ima 37 godina, ali i pomoć brojnih estetskih kirurga.

Christina Aguilera danas ima 37 godina i prilično je promijenila svoj izgled od vremena kad je žarila i palila top listama kao tinejdžerica. Na sceni je od malih nogu, a vrhunac slave doživjela je prilično rano. Iako se njena popularnost s godinama smanjila, nitko Christini ne može osporiti sjajne glasovne mogućnosti, ali i hitove koje i dalje izbacuje. No, sinoć to nikako nije bilo u prvom planu.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Aguilera je, naime, viđena u Los Angelesu u restoranu Craig's u kombinezonu s bijelim prugama i crvenom kožnom kapom. No, njena zanimljiva kombinacija pala je u drugi plan zbog njenih usana. Naime, usne joj izgledaju poprilično puno u odnosu na nekadašnja izdanja, a tu su i guste umjetne trepavice. Čini se da se pjevačica malo "doradila", što je u Hollywoodu itekakav trend.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene