Vruće, vruće!

Christina Aguilera na sebe je navukla samo jedan odjevni predmet, a bujne je grudi jedva prekrila!

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Christina Aguilera (Foto: AFP) Galerija

Christina Aguilera objavila je niz golišavih fotografija na profilu na Instagramu pa oduševila milijune koji ju prate.

Pjevačica Christina Aguilera oduševila je svojih osam milijuna pratitelja na Instagramu nakon što je objavila nekoliko fotografija toplesu i to povodom svog 41. rođendana.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Na sebe je navukla crne kožne rukavice i to je bio jedini odjevni predmet koji na fotografijama zapravo nosi.

"Xtina XLI", napisala je uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Christina se inačen na velika vrata vratila glazbi i to nakon četiri godine pauze, pa je sve iznenadila izgledom u novom spotu, ali i na nedavno održanoj dodjeli nagrada Latin Grammy. Osim što sada njeguje vamp stil, mnogi obožavatelji su primijetili i da se njezino lice promijenilo, pa je neki nisu ni prepoznali.

"Je li ovo Christina Aguilera na steroidima", jedan je od komentara s društvenih mreža na račun njezina lica na dodjeli, a slične reakcije izazvala je i svojim izgledom u spotu za pjesmu "Somos Nada".

Na kritike nije odgovarala pa nije poznato ni je li riječ samo o drugačijoj šminki ili je možda radila neke zahvate na licu.

Christina je tijekom karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, jedna je od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je bila nagrađena s pet nagrada Grammyja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +2 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić objavila svoju prvu fotografiju dva mjeseca nakon poroda, ispod sakoa istaknula je bujni dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene