Ovo je druga osoba!

Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Instagram) Christina Aguilera (Foto: AFP) +3 Christina Aguilera (Foto: Instagram) Galerija

Christina Aguilera vratila se glazbi nakon četiri godine pauze, pa je sve iznenadila izgledom u novom spotu, ali i na dodjeli nagrada Latin Grammy.

Pjevačica Christina Aguilera (40) krajem 90-ih i početkom 2000-ih bila je jedna od najvećih pop-ikona, no otkako je prestala snimati novu glazbu, rijetko je imamo i priliku vidjeti u javnosti.
Zadnji album izbacila je 2018. godine, no sada se odlučila vratiti na scenu u nešto drugačijem izdanju. Svoje nove pjesme predstavila je na dodjeli nagrada Latin Grammy prošlog tjedna, a Christina sada pjeva na španjolskom i više ne izgleda onako kako je pamtimo iz dana njezine najveće slave.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Osim što je promijenila imidž i sada ima crvenu kosu te njeguje vamp stil, mnogi obožavatelji su primijetili i da se njezino lice promijenilo, pa je neki nisu ni prepoznali.

"Je li ovo Christina Aguilera na steroidima", jedan je od komentara s društvenih mreža na račun njezina lica na dodjeli, a slične reakcije izazvala je i svojim izgledom u spotu za pjesmu "Somos Nada".

Pjevačica se o kritikama nije oglašavala, pa nije poznato ni je li riječ samo o drugačijoj šminki ili je radila neke zahvate na licu.

Mnogi je ovih dana prozivaju i zato što izbjegava komentirati oslobođenje Britney Spears, koja je na sudu pobijedila svojeg oca Jamieja Spearsa, koji je posljednjih 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a koja je Christini svojevremeno bila najveća konkurencija.

Inače, Aguilera je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene