Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama je objavio fotku na kojoj u glavu ljubi jednu od najboljih nogometašica svih vremena, Martu Vieiru da Silvu.

Galerija


Proslavljeni nogometaš Cristiano Ronaldo u sretnoj je vezi s Argentinkom Georginom Rodriguez s kojom je dobio i kćerkicu. Ovaj slavni i uspješni par slovi kao jedan od najstabilnijih parova svijeta, a svoju ljubav neprestano dokazuju objavljivanjem zajedničkih fotki na Instagramu. 

Vezani članci Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Zbog ove su fotografije mnogi uvjereni da su se Georgina i Ronaldo zaručili: "Je li to ono što svi mislimo da je?" Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Kada nema šminke i filtera: Evo kako u stvarnosti izgleda Ronaldova mlađahna ljepotica

No, na iznenađenje mnogih, sada se na istoj društvenoj platformi pojavila još jedna fotka na koju bi Georgina mogla burno reagirati. Naime, Cristiano je objavio fotografiju na kojoj u glavu ljubi jednu od najboljih nogometašica svih vremena, Martu  Vieiru da Silvu.

Marta i Cristiano zajedno su snimali jednu reklamu, a nogometaš je uz fotografiju poručio da se "odlično proveo na setu s njom".

Fotografija je na Facebooku lajkana više od 300 tisuća puta, a na Instagramu više od pet milijuna puta. Ronaldovi obožavatelji su ostavili i 13 tisuća komentara od kojih je većina bila puna oduševljenja i komplimenata na račun dvoje sportaša. No, bilo je i onih koji su ovdje pronašli priliku da malo propitaju Ronaldovu ljubavnu situaciju i u cijelu priču uvedu lijepu Georginu. 

"Georgina neće biti sretna...", poručio je Ronaldu jedan fan i prikupio nekoliko desetaka lajkova. "Zna li Georgina za ovo?", "Žena ti neće dati u kuću večeras", nadovezali su se za tim drugi, no vjerni fanovi nogometaša i njegove Georgine odmah su stali u obranu.

"To što je u vezi ne znači da se ne smije fotografirati i družiti s drugim ženama", zaključili su vjerni Ronaldovi obožavatelji koji su ga branili. 

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao Georginu, koja je do tada radila u Guccijevu dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

No od tada joj je krenulo nabolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo nogometaševo biološko dijete.

Kathy se ne zaboravlja lako: Podsjetimo se što joj je Bilman rekao nakon što je vidio njezin nastup