Chrissy Teigen na Instagramu je podijelila fotografiju iz školskih dana, a obožavatelji su na prvu pomislili da je riječ o Seleni Gomez.

Galerija


Ne, ovo nije slavna pjevačica, već jedna poznata manekenka.

Vezani članci Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Poznata domaća ljepotica uskočila je u more u izdanju koje će vam rasplamsati maštu Parodija (Foto: Instagram/brosbeingbasic) Išle su im na živce objave prijateljica na društvenim mrežama pa su ih pošteno ismijali

33-godišnja manekenka i supruga popularnog glazbenika Johna Legenda, Chrissy Teigen, nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju iz školskih dana kojom je zaprepastila gotovo 23 milijuna obožavatelja.

Pozirajući u vrtu kuće, mnogi su primijetili kako Chrissy neodoljivo podsjeća na pjevačicu Selenu Gomez. "Jedva sam shvatio da ovo na fotografiji nije Selena", poručio joj je jedan od obožavatelja.

Djevojke danas ni približno ne nalikuju jedna na drugu, no ipak imaju nešto zajedničko. Naime, ni bračni par Legend ni Selena nisu bili uzvanici nedavne dodjele prestižnih glazbenih nagrada Grammy.

Legendovi su imali intimnu zabavu gledanja dodjele s prijateljima kod kuće, dok je Selena bila na djevojačkoj zabavi svoje najbolje prijateljice. Cure su slavile buduću gospođu u bijelim kupaćim kostimima na egzotičnoj lokaciji na kojoj je atraktivna brineta pokazala da se oporavlja od ponovne rehabilitacije.

Naime, Selena se već godinama bori s depresijom, a navodno je i doživjela živčani slom nakon što je saznala da se njezin bivši dečko i prva ljubav Justin Bieber vjenčao s manekenskom Hailey Baldwin. Tada se ponovno makla iz javnosti te s društvenih mreža, a čini se kako je jača no ikad.

Također, mlada pjevačica 2017. godine imala je i transplataciju bubrega zbog komplikacija koje joj već godinama zadaje i autoimuna bolest lupus, no sve je prebrodila.

Čini se kako nakon kiše baš svaki put dođe sunce... 

Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Čudan intervju slavne glumice: "Bila sam djevica do 21., mama mi je tad dala do znanja da je vrijeme za nešto više"