lice s naslovnica

Na crvenom tepihu mami uzdahe, a neurednim izdanjima šokira: Ona voli pokazati sve ono što druge zvijezde skrivaju

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen rijetko što prepušta mašti te dijeli fotografije i priča o svemu što većina zvijezda sakriva.

Manekenka i voditeljica Chrissy Teigen (34) jedna je od zvijezdi koje se ne srame ništa objaviti na društvenim mrežama, a na kritike spremno odgovara. 

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy je pričala je o svom celulitu, obilježila 10 godina od stavljanja silikona zbog čega žali, pokazala kako gola doji sinčića, ali i otkrila kako je s mužem, glazbenikom Johnom Legendom spavala već na prvom spoju. 

Manekenka, koja je sređena za svečana događanja i crveni tepih, pokazala je i kako gleda njezino kućno, stvarno stanje uz kćer Lunu (4) i sina Milesa (1). Ponekad je teško povjerovati da je to ista žena koja je krasila naslovnice magazina Cosmopolitan, The Sports Illustrated Swimsuit, Vogue i Glamour te odradila kampanje za poznate brendove poput Nikea i Gillette Venus. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when I was young, makeup was just for the face @glencocoforhair @dianebuzzetta

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy je podijelila fotografije kojima je otkrila kako izgleda ujutro, kako se rješava mitesera, ali i naznačila gdje se akna nalazi. Usto je fotkala muža i sebe poslije tuširanja, na čemu su joj obožavateljice bile posebno zahvalne. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene