Poseban par

Ona je žena koja itekako voli istaknuti svoje raskošne obline, a njezinu suprugu zato je jako teško skinuti pogled s nje

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen u crnom je bikiniju istaknula grudi nakon operacije smanjenja, a John Legend ne odvaja se od nje.

Manekenka Chrissy Teigen posljednjih je nekoliko dana glavna tema svjetskih medija, i to zbog operacije smanjenja grudi za koju se odlučila, a posebno nakon što je pokazala kako izgleda nakon nje i priznala da se osjeća puno bolje.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

34-godišnja Chrissy i njezin suprug, 41-godišnji pjevač John Legend trenutačno uživaju s djecom u luksuzu svoje velike u Meksiku, a ona unatoč tome što je smanjila obline, uživa u njihovu isticanju. Za to je odabrala dekoltirani kupaći kostim, a u takvom je izdanju suprugu Johnu bilo teško skinuti pogled s nje.

Chrissy je implantante iz grudi dala ukloniti u lipnju ove godine i ne krije koliko je oduševljena rezultatima, pa je na profilu na Instagramu objavila video u kojem valja tijesto u kuhinji, pritom odjevena u bikini, a to je bilo ujedno i prvo pokazivanje nakon operacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy se 2013. godine udala za Johna Legenda na svečanoj ceremoniji u Italiji, nakon što ju je zaprosio 2011. godine, a par se upoznao 2006. godine na snimanju spota za pjesmu "Stereo". Svoj uspješni singl "All of me" pjevač je posvetio upravo svojoj supruzi. U braku su dobili dvoje djece, kćer i sina.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene