Chrissy Teigen i njezin muž John Legend izgubili su sinčića, kojeg su nazvali Jack, u petom mjesecu trudnoće.

Galerija


Manekenka Chrissy Teigen (34) i njezin muž, pjevač John Legend (41) početkom mjeseca izgubili su bebu i prolaze kroz teško razdoblje. 

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend Jedan su od najzaljubljenijih slavnih parova i mnogi im zavide: Manekenka na poseban način priznala da je trudna Chrissy Teigen Ona je žena koja itekako voli istaknuti svoje raskošne obline, a njezinu suprugu zato je jako teško skinuti pogled s nje

Chrissy je u bolnici završila u petom mjesecu trudnoće zbog obilnog krvarenja i komplikacija te se činilo da će sve biti u redu, no nažalost nije bilo. Voditeljica je u nedjelju prvi put viđena u javnosti nakon gubitka sinčića. 

Teigen je bila na farmi bundeva u Los Angelesu, a kada je primijetila fotografe, pokušala se nasmiješiti. Unatoč svemu blistala je u ružičastoj satenskoj haljini koju je kombinirala sa sandalama.

Chrissy je u rukama nosila fascikl pa je vjerojatno na farmi bila zbog posla. Inače, voditeljica i pjevač djetetu koje su izgubili dali su ime Jack. Supružnici, koji su u braku od 2013., imaju četverogodišnju kćer Lunu i dvogodišnjeg sina Milesa.

Chrissy, koju prati više od 32 milijuna ljudi na Instagramu, stavila je dvije fotografije od teškoga gubitka. 

Franka Batelić otkrila dio luksuzne vile vrijedne oko 15 milijuna kuna koju uređuje sa suprugom Vedranom Ćorlukom