Intimna ispovijest

Život iz bajke postao noćna mora: "Depresija ne bira"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka i TV voditeljica Chrissy Teigen po prvi puta progovorila je o borbi s depresijom.

Manekenka Chrissy Teigen sa svojim obožavateljima često dijeli detalje iz privatnog života. No o jednoj stvari do sada je šutjela. Supruga pjevača Johna Legenda  prije godinu dana postala je majka djevojčice Lune, a nedugo nakon poroda pala je u postporođajnu depresiju.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

"Prije ovoga, nijedna osoba mi nikada u životu nije rekla 'Imam postporođajnu depresiju'", napisala je Chrissy u pismu koji je objavio US Glamour.

Otkrila je i da je dijagnozu povezivala s osobama koje nisu voljele svoju djecu ili koje su imale poriv da im naude. Upravo zbog toga mjesecima se borila s depresijom, a da na to nije ni posumnjala. Bilo joj je teško ustati iz kreveta, izgubila je apetit, a na setu emisije "LipSync Battle" znala je iz čistog mira briznuti u plač.

"Nisam mogla shvatiti zbog čega sam toliko nesretna. Mislila sam da sam umorna i da sam prerasla to da sam otkačena osoba. Možda samo trebam biti majka, mislila sam", kaže Chrissy koja je smatrala da se postporođajna depresija njoj ne može dogoditi.

"Imam predivan život. Imam svu pomoć koja mi je potrebna: Johna, moju majku koja živi s nama, dadilju. Ali depresija ne bira i nisam ju mogla kontrolirati. To je jedan od razloga zašto mi je toliko dugo trebalo da progovorim: bila sam sebična i bilo mi je čudno nagals reći da se borim. Još uvijek mi je ponekad teško to reći", iskreno je priznala Chrissy i svojim hrabrim priznanjem zadivila obožavatelje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene