I ona voli fotošop?

Manekenka objavila fotke u izrezanom badiću, no one nisu nimalo slične onima koje su snimili paparazzi

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +1 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

33-godišnja američka manekenka Chrissy Teigen zna kako privući pozornost.

Njezino ljetovanje u susjednoj Italiji plijenilo je svakodnevnu pozornost medija.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen Jedna realna fotka! Slavna ljepotica u dosad neviđenom izdanju pozirala s kćerkicom: "Ti si presavršena da brineš o tome"

33-godišnja američka manekenka Chrissy Teigen zna kako privući pozornost bez ijedne izgovorene riječi. Ljepotica se posljednjih dana odmarala u Italiji sa suprugom Johnom Legendom, njihovo dvoje djece te prijateljima, a najviše pozornosti privlačila je upravo ona.

Naime, Chrissy je za ljetovanje spremila nekoliko jednodijelnih badića iz kojih su njezine bujne obline doslovno ispadale, pa ne čudi da su paparazzi jedva čekali da snime pokoji kadar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Podsjetimo, manekenka je oduvijek imala obline, no nakon dvije trudnoće u 3 godine, one su se povećale.

Još kad k tome dodate činjenicu da nema problema s golotinjom, onda i na društvenim mrežama budu objavljene sočne fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Njih je Chrissy sama objavila na Instagramu, a izrezani jednodijelni kupaći u bijeloj boji mnogi su odmah nazvali vrlo riskantnim, jer ga se mnoge žene ne bi usudile navući na sebe. Ali ne i ova poznata dama.

Iako u svakom trenutku postoji šansa da iz njega nešto ispadne, Chrissy je ponosno pozirala u dvije poze, a moramo priznati kako se paparazzo i Instagram fotografije poprilično razlikuju, jer je na Instagramu brineta nešto utegnutija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Kako god bilo, Chrissy izgleda sjajno i sretno, a na Instagramu je izrazila i žaljenje zbog povratka kući gdje ju čekaju brojne obiteljske i poslovne obaveze. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +7 Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene