33-godišnja američka manekenka Chrissy Teigen zna kako privući pozornost.

Galerija


Njezino ljetovanje u susjednoj Italiji plijenilo je svakodnevnu pozornost medija.

Vezani članci Eurpcija Etne snimljena 23. veljače 2021. Spektakularni prizori "podivljale" Etne obilaze svijet, izbacuje lavu do kilometar i pol u zrak: "Ovakav show nije viđen desetljećima" Groblje otklizalo u more Groblje otklizalo: Stanovnike talijanskog gradića šokirali plutajući ljesovi u moru

33-godišnja američka manekenka Chrissy Teigen zna kako privući pozornost bez ijedne izgovorene riječi. Ljepotica se posljednjih dana odmarala u Italiji sa suprugom Johnom Legendom, njihovo dvoje djece te prijateljima, a najviše pozornosti privlačila je upravo ona.

Naime, Chrissy je za ljetovanje spremila nekoliko jednodijelnih badića iz kojih su njezine bujne obline doslovno ispadale, pa ne čudi da su paparazzi jedva čekali da snime pokoji kadar.

Podsjetimo, manekenka je oduvijek imala obline, no nakon dvije trudnoće u 3 godine, one su se povećale.

Još kad k tome dodate činjenicu da nema problema s golotinjom, onda i na društvenim mrežama budu objavljene sočne fotografije.

Njih je Chrissy sama objavila na Instagramu, a izrezani jednodijelni kupaći u bijeloj boji mnogi su odmah nazvali vrlo riskantnim, jer ga se mnoge žene ne bi usudile navući na sebe. Ali ne i ova poznata dama.

Iako u svakom trenutku postoji šansa da iz njega nešto ispadne, Chrissy je ponosno pozirala u dvije poze, a moramo priznati kako se paparazzo i Instagram fotografije poprilično razlikuju, jer je na Instagramu brineta nešto utegnutija.

Kako god bilo, Chrissy izgleda sjajno i sretno, a na Instagramu je izrazila i žaljenje zbog povratka kući gdje ju čekaju brojne obiteljske i poslovne obaveze. 

Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?