Chrissy Teigen otkrila je da ponovno želi smanjiti grudi jer smatra kako su još uvijek prevelike.

Galerija


Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen nedavno je priznala svima kako je bila na operaciji uklanjanja implantata iz grudi, no čini se kako ipak nije posve zadovoljna rezultatom pa želi na još jedan zahvat smanjivanja.

Vezani članci Chrissy Teigen (FOTO: Getty) Na početku karijere štedjela je na hrani i nije imala bankovni račun, a danas je teška 75 milijuna dolara Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Nedavno je smanjila grudi, ali ih i dalje gura u prvi plan, dekoltea se ne odriče ni dok kuha

Chrissy je to priznala u videu koji je objavila na Instagramu noseći na sebi minijaturni top.

"Ovo bi trebalo prelaziti preko svake moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovno učiniti, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se Chrissy, iako je prvotno tvrdila kako joj je život nakon operacije puno lakši.

Vijest o prvom smanjivanju objavila je također na društvenim mrežama.

"Bok, bok! Objavila sam na Twitteru da sam se testirala na koronavirus jer uskoro idem na operaciju. Mnogi su ljudi znatiželjni i guraju nos gdje im nije mjesto pa ću samo ovo reći: Smanjujem svoje grudi! Bile su sjajne dugi niz godina, ali sada sam ih preboljela. Voljela bih moći zakopčati haljinu u svojoj pravoj veličini i leći na trbuh da mi bude ugodno. Ne brinite se za mene, sve je dobro. I dalje ću imati grudi i bit će samo mast. Što zapravo grudi i jesu, glupa, čudesna vreća masti", napisala je Chrissy uz fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka i prije operacije povećanja svojih oblina.

Pokojni suprug od nje je bio stariji 60 godina, a sad je uhvaćena kako izmjenjuje strasti s mlađim dečkom