Žali se na Instagramu

Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen otkrila je da ponovno želi smanjiti grudi jer smatra kako su još uvijek prevelike.

Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen nedavno je priznala svima kako je bila na operaciji uklanjanja implantata iz grudi, no čini se kako ipak nije posve zadovoljna rezultatom pa želi na još jedan zahvat smanjivanja.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy je to priznala u videu koji je objavila na Instagramu noseći na sebi minijaturni top.

"Ovo bi trebalo prelaziti preko svake moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovno učiniti, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se Chrissy, iako je prvotno tvrdila kako joj je život nakon operacije puno lakši.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Vijest o prvom smanjivanju objavila je također na društvenim mrežama.

"Bok, bok! Objavila sam na Twitteru da sam se testirala na koronavirus jer uskoro idem na operaciju. Mnogi su ljudi znatiželjni i guraju nos gdje im nije mjesto pa ću samo ovo reći: Smanjujem svoje grudi! Bile su sjajne dugi niz godina, ali sada sam ih preboljela. Voljela bih moći zakopčati haljinu u svojoj pravoj veličini i leći na trbuh da mi bude ugodno. Ne brinite se za mene, sve je dobro. I dalje ću imati grudi i bit će samo mast. Što zapravo grudi i jesu, glupa, čudesna vreća masti", napisala je Chrissy uz fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka i prije operacije povećanja svojih oblina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Celebrity Pokojni suprug od nje je bio stariji 60 godina, a sad je uhvaćena kako izmjenjuje strasti s mlađim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene