Kakav prizor!

Mnogi se pitaju je li uopće nosila išta ispod prozirne haljine u kojoj je zasjenila i svog seksi muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen i John Legend bili su jedne od glavnih zvijezda Vanity Fair zabave nakon Oscara.

On je proglašen najseksepilnijim muškarcem u 2019. godini, a ni ona ne zaostaje daleko od takve titule. Riječ je o pjevaču Johnu Legendu i njegovoj supruzi Chrissy Teigen koji svojim pojavljivanjem na javnim događanjima uspiju sve očarati, a iznimka nije bila ni Vanity Fair zabava, koja se tradicionalna održava nakon svake dodjele Oscara u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

U ovoj prilici Chrissy je uspjela nadmašiti supruga i to duboko dekoltiranom haljinom, ispod koje se činilo da uopće ne nosi donje rublje ili ga je samo uspjela vješto sakriti. Kako god, pronašla je formulu da svima bude u centru pažnje pokraj Johna koji je bio elegantan u crnom smokingu.

Par je kao i uvijek bio sjajno raspoložen i spremno je pozirao pred okupljenim fotografima i još jednom pokazao da su zaljubljeni kao i prvog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Počeli su se viđati kada je njemu bilo 27, a njoj 21 godina, a kako je sam izjavio osvojila ga je jednistvenim smislom za humor.

"Naša veza je brzo postala ozbiljna. Jednostavno me toliko nasmijavala i zabavljala me dok smo se dopisivali. Nisam bio svjestan da želim nekog toliko zabavnog sve dok nisam počeo biti s nekim zabavni", izjavio je John u jednom od intervjua za Vanity Fair.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene