Supruga slavnog glazbenika Johna Legenda progovorila je o svojoj trudnoći i problemima kroz koje je prošla prije nego je zatrudnjela.


Prekrasna manekenka i suprugapoznatog glazbenika Johna Legenda priznala je da je sama izabrala spol svog prvog djeteta. To je šokiralo Amerikance, koji su je prozvali zbog miješanja u prirodu. Naime, Chrissy Teigen zatrudnjela je na medicinski potpomognutoj oplodnji, a na njoj je odabrala spol svog djeteta.

Vezani članci Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Slavna manekenka mamila poglede: Izašla samo u košulji ispod koje, čini se, nije nosila ništa

'Ne samo da ću roditi curicu, nego sam izabrala njezin mali embrij', rekla je Christy, koja često i otvoreno priča o problemima neplodnosti i začeća. Dodala je i da ona i John već znaju da će njihovo drugo dijete biti dječak. Šokirale su je potom reakcije ljudi, pa je izjavila kako je okružena otvorenim ljudima te dodala da je zaboravila da se ovo smatra kontroverznim.

 

@monicarosestyle @jenatkinhair @1maryphillips

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on