Chrissy Teigen pokazala je sve na crvenom tepihu na dodjeli American Music Awardsa.


Duhovita i simpatična Chrissy Teigen, supruga glazbenika Johna Legenda, ispričala se na Instagramu svima kojima je fizički ili mentalno naštetila prizorom na dodjeli American Music Awardsa.

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Slavna manekenka mamila poglede: Izašla samo u košulji ispod koje, čini se, nije nosila ništa Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Ova fotografija postat će vam jako bizarna kad shvatite da na njoj nije slavna pjevačica na koju mislite

Naime, u haljini s jako visokim prorezom, Chrissy je pokazala sve, pa i svoju vaginu. Stoga se, nakon večeri, zahvalila dizajneru, ali i vlasnicima salona, gdje je laserom skinula suvišne dlake s tijela.

U haljini je jasno dala do znanja da je njihove usluge koristila. "Ispričavam se svima kojima sam naštetila mentalno ili fizički mojom va**nom", napisala je Chrissy pored fotografije. Ljudi na Instagramu ostali su oduševljeni njenom objavom. Nije nosila ni gaćice, a kad je shvatila da se sve vidi, na crvenom tepihu je pokušavala zaštititi se od fotografa.