Kakva ekipa!

Holivudska krema stigla u Split: Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen fino se časte na večeri!

Chris Rock i Woody Harrelson Chris Rock i Woody Harrelson Ivo Cagalj/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 7 Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 4 Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 5 Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 6 Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 3 Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 8 Chris Rock i Woody Harrelson Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen +18 Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 2 Galerija

Chris Rock, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen snimljeni su s društvom na večeri u Splitu.

Holivudske zvijezde ovih dana ne prestaju pristizati u Hrvatsku koju su odabrali za svoj savršeni ljetni odmor, među posljednjima koji se pojavio bio je glumac Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell, a sada su im se pridružili i slavni prijatelji.

Pogledaj i ovo Seksualni predatori - 4 na optuženičkoj klupi Najveći seksualni skandali koji su potresli svijet: Oni su moćni, bogati i godinama su se izvlačili bez posljedica!

Chris i Lake snimljeni su prvo u Trogiru iz kojeg su se otputili u Split gdje su snimljeni kako se druže s glumcem Woodyjem Harrelsonom i njegovom suprugom Laurom Louie, te s komičarom Sachom Baronom Cohenom. Zvjezdana ekipa snimljena je na terasi jednog splitskog restorana iznad Dioklecijanove palače, a svi su bili sjajno raspoloženi.

57-godišnji Chris i 43-godišnja Lake prošetali su prije nekoliko dana Trogirom držeći se za ruke, a na rivi ih je čekala luksuzna jahta.

U Trogiru su uživali i u jednom restoranu, u kojem su također izmjenjivali nježne dodire, sve dok nisu ugledali fotografe koji su ih htjeli snimiti. Par se dosad nije javno oglasio o šuškanjima da su u vezi, a ovo je bilo prvi put da su javno pokazali takvu bliskost.

Osim njih Lijepu Našu su ovih dana posjetili i glumac Matthew McConaughey sa suprugom Camilom koji je uživao u jednoj stanciji u Istri, te obitelj Beckham koja je boravi u luksuznom resortu na otoku Lopodu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +24 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Voljela ga je dok je živjela s drugim muškarcem i tvrdila da je znala da je pravi, ali ipak je svemu došao kraj?

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones Angus T. Jones +0 Angus T. Jones Nekad i sad Sve je osvojio kao preslatki Jake iz hit-serije, ali najplaćeniju dječju zvijezdu danas je teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene