Otkrio sve

JEO TUĐE OSTATKE I BIO BESKUĆNIK Teška životna priča slavnog glumca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Pratt obožavan je u cijelom svijetu. No, nije uvijek sve bilo sjajno. Prije samo nekoliko godina, nije imao gdje živjeti, a ni što jesti.

Glumac Chris Pratt danas je obožavan u cijelom svijetu, no nekad nije sve bilo tako sjajno. Prije nego što se proslavio, radio je razne poslove kako bi se prehranio. U "The Graham Norton Showu" ispričao je ponešto o svom putu do slave. Rekao je i da je bio konobar u groznom restoranu u Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger (Foto: Instagram) slučajno otkriven spol? Stigla beba poznatog para za koju je djed Arnie isticao da će imati nevjerojatne gene i da bi mogla riješiti raketnu krizu

Kako je tada bio bez novca, ali i napojnica, nekad je bio prisiljen jesti ostatke s tuđih tanjura. "Gotovo nitko nije dolazio u restoran, pa nisam dobivao ni napojnice. Morao sam krasti s njihovih tanjura", požalio se Chris. Jednom ga je, kaže, jedna žena i uhvatila. "Zatražila je da bi ostatke radije ponijela kući". Pratt se snašao i rekao joj da je hrana već bačena.

Osim što je konobario, radio je i kao striper te je bio beskućnik i spavao je u kombiju. Sve to događalo se u vrijeme nakon što je izbačen s koledža. Dok se nije snašao, teško je živio. Ipak, sreća mu se osmijehnula pa je danas 'težak' oko 30 milijuna dolara. S kolegicom Annom Faris ima sina Jacka. Vjenčali su se 2009. godine te su otad u sretnom braku.

 

People ask me, "What's the greatest part of these press tours?" For me, the answer is always "JETS!!!!" So happy and full of gratitude to be on this jet for #passengers press tour. JETS ARE SO FUN!!!! And in that same spirit of gratitude I will finally post an awesome photo of #JenniferLawrence I just took. Stand by!!!!!

A photo posted by chris pratt (@prattprattpratt) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene