Svi ga znate!

Nekad je bio glavni zavodnik, a zbog prosijede brade i neuredne kose danas je teško reći da je baš o njemu riječ!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Pine snimljen je u neprepoznatljivom izdanju na ulicama Los Angelesa kada se otputio na ručak s prijateljem.

Holivudski glumac i bivši okorjeli zavodnik,  41-godišnji Chris Pine snimljen je ovih dana na ulicama Los Angelesa, ali malo tko ga je uspio prepoznati na prvi pogled.

Chris se otputio na ručak s prijateljem u ležernom izdanju, ali iza prosjede brade i duže kose malo tko je shvatio da se radi o holivudskoj zvijezdi. Kada je shvati da ga snimaju uperio je prstom prema paparazzima, a sudeći prema njegovu izrazu lica time nije bio previše oduševljen.

Chris je od 2018. godine u vezi s 36-godišnjom britanskom glumicom Annabelle Wallis, a par detalje svog privatnog života čuva za sebe i ne pojavljuje se zajedno na crvenom tepihu.

Prije nje Chris je ljubio brojne slavne ljeptoice poput glumice Sofije Boutello i Zoë Kravitz. Ljubio je i fotografkinju Iris Björk Jóhannesdóttir, kostimografkinju Amandu Frances Horne, natjecateljicu showa "Love Island" Samiru Mighty te manekenke Jasminu Waltz i Dominique Piek, no tek je s Annabelle pronašao pravu ljubav.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene