36-godišnji Chris Hemsworth obožava surfati, a fotografi su ga uhvatili u razgovoru s prijateljima kad je pokazao isklesani torzo.

Galerija


Vlasti u Australiji bore se s pandemijom koronavirusa kao i njihove kolege diljem svijeta, no holivudski glumac koji je trenutačno u Byron Bayu ne dopušta da mu širenje virusa poremeti planove.

Vezani članci Chris Hemsworth - 2 Jedan od najseksi muškaraca na svijetu priredio pravu predstavu dok se presvlačio na parkingu, ima što i pokazati! Elsa Pataky i Chris Hemsworth Slove kao savršen par bez mane i svi im zavide, no čini se da ipak nije sve tako idealno: "Smiješno mi je to"

36-godišnji Chris Hemsworth bio je na surfanju, a nakon što je izašao iz mora, razgovarao je s nekoliko prijatelja te je pokazao isklesani torzo. Ljepotan je inače poznat po ljubavi prema surfanju, a krajem prošle godine otkrio je i kakvi su mu planovi za karijeru.

Slavni otac troje djece planira uzeti pauzu od snimanja kako bi se odmorio i proveo više vremena s obitelji. Zvijezda filma "Thor" kaže kako će šest mjeseci mirovati, no to je bilo prije nego što su krenuli problemi u svijetu zbog koronavirusa.

Njihova ljubav ne jenjava ni godinu dana od početka veze, fotke govore više od riječi