melem za oči

Jedan od najseksi glumaca pokazao isklesani torzo: Skinuo je majicu, a do izražaja su došli njegovi mišići

Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) +0 Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Galerija

36-godišnji Chris Hemsworth obožava surfati, a fotografi su ga uhvatili u razgovoru s prijateljima kad je pokazao isklesani torzo.

Vlasti u Australiji bore se s pandemijom koronavirusa kao i njihove kolege diljem svijeta, no holivudski glumac koji je trenutačno u Byron Bayu ne dopušta da mu širenje virusa poremeti planove.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

36-godišnji Chris Hemsworth bio je na surfanju, a nakon što je izašao iz mora, razgovarao je s nekoliko prijatelja te je pokazao isklesani torzo. Ljepotan je inače poznat po ljubavi prema surfanju, a krajem prošle godine otkrio je i kakvi su mu planovi za karijeru.

Slavni otac troje djece planira uzeti pauzu od snimanja kako bi se odmorio i proveo više vremena s obitelji. Zvijezda filma "Thor" kaže kako će šest mjeseci mirovati, no to je bilo prije nego što su krenuli problemi u svijetu zbog koronavirusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene