Kakva gesta!

Jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu donirao pozamašnu svotu australskim vatrogascima

Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) +0 Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Galerija

Chris Hemsworth preko Instagrama je zamolio sve koji mogu da pomognu u borbi s požarima koji haraju Australijom, a i sam je donirao pozamašan izbor.

Australijom i dalje bjesne požari s kojima se bore njihovi hrabri i neumorni vatrogasci.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Kakva bomba s 47 godina! Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

Pomoć njima i stanovnicima stiže sa svih strana, a nakon što im je shrvana pjevačica Pink nedavno poklonila iznos u vrijednosti od pola milijuna američkih dolara, novac je odlučio donirati i glumac Chris Hemsworth.

Na Instagramu je priopćio da će za pomoć australskim vatrogascima donirati čak milijun dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone. Like you, I want to support the fight against the bushfires here in Australia. My family and I are contributing a million dollars. Hopefully you guys can chip in too. Every penny counts so whatever you can muster up is greatly appreciated. In my bio I’ve added links to support the fire fighters, organisations and charities who are working flat out to provide support and relief during this devastating and challenging time. Beyond appreciative to everyone around the world for their well wishes and donations. It really does make a difference, so dig deep! Love ya.

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

''Kao što znate, požari su opustošili Australiju. Gori i dalje, najavljuju novi toplinski val, još je gusto i pred nama je još puno posla. Trebamo vašu podršku i vaše donacije. Ja ću donirati milijun dolara, a nadam se da ćete i vi, svatko na svoj način i kako može, dati svoj doprinos. Svaki se dolar računa. Taj novac ide vatrogascima, onima koji su oštećeni u požaru, svima koje su ovi požari na bilo koji način pogodili i kojima je očajnički potrebna naša podrška'', napisao je Chis i dodao kako želi zahvaliti svima koji su već poslali dobre želje i donacije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene