Chris Hemsworth preko Instagrama je zamolio sve koji mogu da pomognu u borbi s požarima koji haraju Australijom, a i sam je donirao pozamašan izbor.

Galerija


Australijom i dalje bjesne požari s kojima se bore njihovi hrabri i neumorni vatrogasci.

Vezani članci Serija Bridgerton - 3 U kratkom roku zaludio je žene diljem svijeta, a sad se šuška da ga čeka novi veliki projekt poslije ogromnog uspjeha Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Megavila od 20 milijuna dolara: Pogledajte velebno zdanje u koje se uskoro useljava slavna obitelj!

Pomoć njima i stanovnicima stiže sa svih strana, a nakon što im je shrvana pjevačica Pink nedavno poklonila iznos u vrijednosti od pola milijuna američkih dolara, novac je odlučio donirati i glumac Chris Hemsworth.

Na Instagramu je priopćio da će za pomoć australskim vatrogascima donirati čak milijun dolara.

''Kao što znate, požari su opustošili Australiju. Gori i dalje, najavljuju novi toplinski val, još je gusto i pred nama je još puno posla. Trebamo vašu podršku i vaše donacije. Ja ću donirati milijun dolara, a nadam se da ćete i vi, svatko na svoj način i kako može, dati svoj doprinos. Svaki se dolar računa. Taj novac ide vatrogascima, onima koji su oštećeni u požaru, svima koje su ovi požari na bilo koji način pogodili i kojima je očajnički potrebna naša podrška'', napisao je Chis i dodao kako želi zahvaliti svima koji su već poslali dobre želje i donacije.

Napali Karleušu zbog prozirnog kombinezona: Pjevačica publici pokazala najintimnije dijelove tijela