Svi se sjećaju njihove burne prošlosti i nemilog događaja kada ju je pretukao, sada tvrdi da je i dalje zaljubljen u nju.


Chris Brown na jednom od svojih nastupa izveo je Rihanninu pjesmu 'Bitch Better Have My Money', a onda okupljenima rekao kako je Rihanna njegova k**ja do kraja života.

Vezani članci Adele Otkriveno koga Adele ljubi? Stigao u njezin dom u kasne noćne sate, pokušao se sakriti, ali nije uspio Rihanna i Chris Brown - 1 Bivša je tražila zabranu prilaza, poznat je po obiteljskom nasilju, a najviše po velikom skandalu s Rihannom

Novinaru jedne radio postaje je rekao: 'Znamo se od svoje 14-15 godine. S takvom prošlišću uvijek ćemo biti u dobrim odnosima. Nisam ljubomoran, nisam ljut, za nju ne osjećam ništa drugo osim ljubavi i poštovanja'.

Zločesta RiRi zbunila prolaznike: Party u pidžami, grudi u prvom planu

Rekao je i to kako će sada ljudi reagirati na to što on izvodi njene pjesme, ali kaže kako svi izvode njene pjesme i kako je siguran da i ona izvodi njegove na svojim nastupima.

Rihannin otac je izjavio kako ne zna u kakvom su oni stvarno odnosu. Sjeća se da su se sreli na jednoj košarkaškoj utakmici, samo su se pozdravili. Kasnije je Chris prišao i želio pričati s njom, ali ona se samo okrenula i započela razgovor s nekim drugim. 

Prema svemu sudeći, Chris je možda umislio kako je njihov odnos, nakon svega što se dogodilo, i dalje dobar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook