Kakva otvorenost

'Nevinost sam izgubio sa 8 godina'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američki pjevač Chris Brown priznao je u intervjuu za britanski list Guardian kako je veoma rano izgubio nevinost.

24-godišnji Chris Brown otvorio se u Guardianu po pitanju svoje seksualnosti pa je tako otkrio kako je prvi put, kao 8-godišnjak, imao seksualni odnos sa djevojkom od 14 godina.

'Na selu su stvari drukčije nego u gradu', izjavio je Chris, rođen u mjestu Tappahannock, Virginia, priznajući da je kao klinac imao pristup pornografiji. 'Nismo se bojali djevojaka. Slobodno smo im prilazili i veoma rano eksperimentirali sa seksualnošću', otkrio je pjevač koji je isto tako vrlo rano započeo svoj glazbeni put.

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Što on hoće? Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

>> Nasilni pjevač dobio još TISUĆU sati društveno korisnog rada!

Naime, sa samo 13 godina otkrio ga je jedan glazbeni producent, a s 15 je već izdao debitantski album.

No, ipak je najpoznatiji postao kao Rihannin dečko i to one kobne 2009. godine nakon što ju je pretukao. Chrisu je veoma žao zbog tog čina kojeg zove svojevrsnim 'buđenjem' i trenutkom u kojem je shvatio kako se više ne može ponašati poput ludog tinejdžera'.

Par je dugo nakon tog čina i dalje koketirao, a nedavno su čak bili i u kratkoj vezi. No, ipak je ubrzo pukla i ta povezanost pa je sad svatko od njih dvoje napokon krenuo svojim putem.

Chris uskoro izdaje novi album 'X' za kojeg tvrdi kako obuhvaća različite glazbene žanrove. Album na police trgovina stiže 19. studenog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene