Chloe Sevigny i Siniša Mačković prije nekoliko su dana postali roditelji sina Vanje.

Galerija


Nakon vijesti da je američka glumica Chloe Sevigny u 46. godini rodila sina, sada je prvi put snimljena s novorođenčetom u rukama na ulicama New Yorka, i to u društvu djetetova oca koji vuče korijene iz Hrvatske, direktorom tamošnje umjetničke galerije Sinišom Mačkovićem.

Vezani članci Chloe Sevigny Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime Chloe Sevigny Holivudsku glumicu nekad su povezivali s 23 godine mlađim, a sada čeka prvo dijete s markantnim Sinišom iz Zagreba

Čini se da je obitelj zapravo snimljena pri odlasku iz bolnice jer je Siniša nosio kofer, a Chloe oko ruke bolničku narukvicu. U naručju je zaštitnički držala maleno novorođenče, sina kojemu su odlučili dati ime Vanja.

Chloe je rodila dječaka prirodnim putem prošle subote, a Siniša je bio s njom tijekom porođaja nakon što su se oboje testirali na koronavirus.

Vijest o Chloeinoj trudnoći s redateljem hrvatskih korijena objavljena je prije nekoliko mjeseci, a zbog trbuha ju glumica nije mogla dugo skrivati. Par je nedavno viđen u kupnji namirnica i oboje su nosili zaštitne maske i rukavice.

Par je prvi put viđen u javnosti u kolovozu 2019. godine, a kako su pisali američki mediji, upoznali su se ranije preko zajedničkih prijatelja.

Markantni Mačković inače je direktor male, ali utjecajne galerije Karma Art u New Yorku. Tamo se mogu pronaći djela cijenjenih umjetnika poput Alexa De Cortea, Hennija Alftana i Woodyja De Othella, čije se cijene kreću od 10 do 200 tisuća američkih dolara, objavio je magazin The Art Newspaper. I dok poslovno, ali i privatno surađuje s brojnim poznatim imenima, detalje o sebi voli držati što dalje od očiju javnosti.

Ipak, na svom je profilu na Instagramu otkrio dio iz svog djetinjstva, točnije svoju putovnicu na kojoj se može vidjeti da je rođen u Zagrebu, a kao mjesto tadašnjeg prebivališta naveden je Zaprešić.

Kviz: Dok jedva čekamo vidjeti njihove nove avanture, provjeri koliko dobro poznaješ "Prijatelje"!