ŽALI ZBOG UČINJENOG

Pumpala usta, grudi, obraze: ''Izgledala sam unakaženo''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kćerka poznate pjevačice Olivie Newton John, na operacije je potrošila preko 400 tisuća dolara.

Chloe Rose Lattanzi, kći je poznate glumice i pjevačice Olivie Newton John. Od majke je nasljedila prirodnu ljepotu, ali njezino samopuzdanje nije bilo dovoljno jako te je proteklih godina u nekoliko navrata odlazila pod nož. Na estetske zahvate potrošila je nekoliko tisuća dolara pokušavajući promijeniti svoj izgled. No, sada tvrdi kako su je te operacije ''unakazile''. Kaže kako je iz usta i obraza uklonila filere.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

31-godišnjakinja je na plastične operacije potrošila preko 400 tisuća dolara, uključujući operaciju nosa, povećanje grudi, botox i filere. Prvu operaciju grudi imala je, kaže, sa svega 18 godina. 'Sve te stvari su bile katastrofa. Ne samo da su implantati izgledali smiješno, već sam izgledala ''unakaženo'', otkrila je Chloe.

Prošle godine je konačno ''popravila'' svoj izgled. Potrošila je još 10 tisuća na korekciju svojih grudi. ''Sada volim svoje tijelo i volim pokazivati svoje nove grudi'', priznala je Chloe, a majka Olivia ju je podržala u toj oduci. ''Mama mi je pružila potporu za ovu operaciju jer zna koliko sam prije bila nesretna zbog toga'', priznala je Chloe.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene