Drži se svih pravila

Bivša Beckhamova djevojka uhvaćena s crnom maskom na ulicama pustoga grada, žurno obavila kupovinu

Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Chloe Moretz (Foto: AFP) Chloe Moretz (Foto: AFP) Chloe Moretz (Foto: Profimedia) Chloe Moretz (Foto: Profimedia) +0 Chloe Grace Moretz i Kate Harrison (Foto: Profimedia) Galerija

Chloë Grace Moretz snimljena je prilikom odlaska u kupovinu u Los Angelesu.

Američka glumica poznata i kao bivša djevojka Brooklyna Beckhama, Chloë Grace Moretz slijedi sve smjernice ponašanja tijekom pandemije koronavirusa u SAD-u, u što se možemo uvjeriti i kada pogledamo njezine fotografije nastale u kupnji namirnica u jednoj od trgovina u Los Angelesu.

23-godišnja glumica bila je gotovo neprepoznatljiva ispod crne zaštitne maske kakve po nalogu vlasti moraju nositi svi stanovnici toga grada prilikom izlaska na javna mjesta i odlaska na posao.

Chloe je izabrala crnu masku koju je uskladila s crnim kožnim rukavicama, crnim kaputom i torbom.

Mlada glumica prije nekoliko godina punila je medijske natpise zbog turbulentne veze s Brooklynom Beckhamom, s kojim je nekoliko puta prekidala. Par se upoznao 2014. godine na Tjednu mode u Parizu, a iste su godine i prvi put zajedno snimljeni. Ljubavi je došao kraj 2018. godine i dok je on nakon nje često mijenjao djevojke, ona je ljubav bila pronašla s Playboyevim modelom Kate Harrison, s kojom je snimljena kako izmjenjuje poljupce nakon romantične večere u Malibuu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene