Chloe Ferry uživala je u izlasku s prijateljima, a na sebi je imala tek tajice i topić.

Galerija


Zvijezda britanskih realityja Chloe Ferry (25) nikad ne prolazi nezapaženo u javnosti, pa je i njezin nedavni noćni izlazak bio posebno zanimljiv. 

Vezani članci Chloe Ferry Pored bujnog dekoltea lice koje je izmijenila operacijama palo u drugi plan, a kad je sjela u kafić, iznenadila još jednim potezom Chloe Ferry Slavna plavuša nije marila za grudi koje su ispale iz korzeta, a provirilo je i nešto što nije trebalo

Chloe, koja je poznata po golotinji i plastičnim operacijama, zabavljala se s prijateljima u Newcastleu. Za izlazak je obukla topić ispod kojeg su joj se nazirale bradavice, a uskladila ga je s tajicama i mnogi su se zapitali imali i ispod njih uopće donje rublje. 

Uz to je Ferry iskombinirala štikle te je pod rukom nosila bocu alkoholnog pića. Zvijezda realityja "Geordie Shore" i "Celebrity Big Brother" sastala se na ulici s prijateljicom i bile su jako ushićene. 

Potom su se našle u klubu s ostatkom društva među kojim je bio i Nath Henry poznat po sudjelovanju u showu "Geordie Shore". Chloe se na Instagramu pohvalila kako je Nath ispipao njezin dekolte, a neki su ju napali jer se tijekom pandemije koronavirusa nimalo ne drži mjera opreza. 

"I više nego punih ruku", napisala je Ferry pokraj fotografije.

Djevojka našeg reprezentativca gotovo zaustavila promet u Parizu: "Nema ljepše žene na svijetu"