Chloe Ferry uživa na Marbelli s prijateljicom Bethan Kershaw, a na Instagramu dijeli mnoštvo seksi fotografija kao i inače.

Galerija


Chloe Ferry, koja je stekla slavu u britanskim reality showovima, nedavno je proslavila 25. rođendan. 

Vezani članci Chloe Ferry - 8 Šokira plastičnim izgledom, no ne namjerava stati s operacijama: Potrošila više od pola milijuna kuna Chloe Ferry Slavna plavuša nije marila za grudi koje su ispale iz korzeta, a provirilo je i nešto što nije trebalo

Nakon proslave u španjolskom gradu Marbelli ostala je tamo na odmoru s prijateljicom, glumicom Bethan Kershaw. Chloe i Bethan nastavile su privlačiti pozornost svojim seksi, golišavim izdanjima na plaži i u obližnjim kafićima. 

Zvijezda showova "Geordie Shore" i "Celebrity Big Brother" mamila je poglede prolaznika u bijelim hlačama i dekoltiranom topu. Malo tko je gledao u njezino lice izmijenjeno plastičnim operacijama kada je Chloe izložila svoj bujni dekolte koji je povećala kozmetičkim zahvatom. 

Kako bi i nakon toga ostala u fokusu, Ferry je kasnije skidala hlače u kafiću. Njezin donji dio bio je oskudan kao i gornji zbog visokog izreza. 

Inače, Chloe je sama priznala da voli plastične operacije i da je potrošila mnogo više od 50.000 funti koje su navodili britanski mediji. Usto, ne planira stati s njima uskoro jer želi još toga popraviti na sebi. 

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom