Javnost se zgraža

Zovu ga crnom ovcom ugledne obitelji: Sklon je skandalima, šokira ponašanjem, a voli se družiti s bujnim ljepoticama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chet Hanks na udaru kritika javnosti zbog rasističkog ponašanja i izjava kojima se hvali na društvenim mrežama.

Sin jednog od omiljenih holivudskih glumaca Toma Hanksa i glazbenice Rite Wilson, 30-godišnji Chet Hanks našao se na tankom ledu i na udaru kritika zbog rasističkog ponašanja nakon što je lansirao kolekciju odjeće i njezina kontroverznog naziva "White Boy Summer".

Pogledaj i ovo Tom Hanks Žestoke kritike Tom Hanks doživio neugodno iznenađenje, nominiran je za čak tri Zlatne maline: Pojavljuje s gomilom lateksa na licu i ima bizaran naglasak

Naime, Chet je odlučio dizajnirati odjevne predmete na kojima se nalaze gotički natpisi koje inače koriste nacionalisti i koji su slični njemačkim nacističkim simbolima koji su krasili i naslovnicu knjige Adolfa Hitlera "Mein Kampf".

"Hmm, nažalost ova roba djeluje agresivno rasistički", "Ovo je nešto što bi bijelci trebali izbjegavati", neki su od komentara na društvenim mrežama.

No čini se kako se on ponosi svojim uratkom što je objavio i na svom Instagramu.

"Ponosni dječaci će kupovati ove stvari. Imam osjećaj da će ovo ljeto biti ljeto bijelih dječaka. Shvatite to kako želite, ne govorim ovdje o Trumpu. Pričam o sebi i bijelim momcima poput Jacka Harlowa, znate na što mislim? Javite mi ako i vi mislite isto i budite spremni. Jer ja jesam", napisao je uz objavu, a inače, naziv "Ponosni dječaci" nosi jedna američka kranje desničarska skupina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗖𝗛𝗘𝗧 𝗛𝗔𝗡𝗞𝗦 (@chethanx)

Chet je ovih dana uhvaćen dok je snimao promotivni video za svoj brend na ulicama Los Angelesa, a društvo mu je pravila djevojka u minijaturnom bikiniju koju nije ispuštao iz ruku.

Iako je pokušao objasniti da njegov projekt nije rasistički nastrojen i da želi širiti dobre vibracije, mnogi mu to nisu povjerovali i zgražaju se zbog njegova ponašanja.

Chet se nedavno našao i usred skandala i javnog prepucavanja s bivšom djevojkom Kianom Parker nakon što je objavio video u kojem mu je lice prekriveno krvlju i optužio ju da ga je napala nožem. Prema njegovim riječima stvari između njih su eskalirale nakon što su prekinuli jer je saznao da mu je ukrala tisuće dolara, odnosno potrošila ih s njegovih kreditnih kartica.

Sada ju tuži za napad i krađu te traži da mu vrati sve što je ukrala od njega.

Ranije, još 2014. godine primljen je na rehabilitaciju zbog ovisnosti o kokainu jer se, kako je rekao, s ovisnosti borio još od tinejdžerskih dana. Tu su i brojne bizarne objave koje je objavljivao na društvenim mrežama, a sve to je dovelo je da ga se zove crnom ovcom ugledne holivudske obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene