Lijepa pjevačica baš nema sreće u ljubavi. Bivši muž ju je varao, a čini se kako ni ovaj sadašnji nije puno bolji.


Cheryl Fernandez-Versini, nekada Cole, baš nema sreće u ljubavi. Kako pišu britanski mediji, čini se da je i njezin drugi brak stigao svom kraju. od prvog se supruga razvela zato što ju je varao, a razlozi ovog razvoda za sada nisu baš jasni.

Vezani članci Robert De Niro (Foto: Pixsell) Već odavno ne žive zajedno: Legendarni glumac razvodi se poslije 20 godina braka Cheryl Cole (Foto: Screenshot) Četiri minute horora: Slavna pjevačica može se pozdraviti s karijerom nakon povratničkog nastupa

Neki tvrde kako su twitovi koje njezin suprug Jean objavljuje, jasan dokaz da je ljubavi došao kraj, još kada se tome pridoda kako Cheryl izgleda, premršavo i ispaćeno, možda u svemu tome ima i istine. Ona je u zadnje vrijeme bila česta meta napada kako medija tako i obožavatelja koji raspravljaju o njezinoj kilaži, neki su išli toliko daleko pa su tvrdili kako ljepotica pati od anoreksije što je ona sama demantirala.

Ako se pokaže da su glasine o razvodu točne, biti će to još jedan u nizu celebrity razvoda kojih je ove godine bilo uistinu mnogo. A ako uzmemo u obzir da je do kraja godine ostalo nek nešto više od 15 dana, mnogi se još stignu razvesti, barem u svijetu slavnih to ide ekspresno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook