Lijepa pjevačica često je na meti onih koji kritiziraju njen izgled i tvrde da je anoreksična. Čak su je nazvali vrećom kostiju.


Cheryl Fernandez-Versini umorna je od konstantnih napada vezanih za njen izgled i tvrdnji kako se bori s anoreksijom. Odlučila je u razgovoru za 'The Mirror' tome stati na kraj, ili barem pokušati.

Vezani članci Khloe Kardashian Nikad mršavija reality zvijezda: Članica slavne obitelji zabrinula obožavatelje manjkom kilograma Meghan Trainor Nekad je "pljuvala" mršavice, a onda je i sama izgubila mnogo kilograma te izgradila sofisticiraniji stil

'Ne, nisam anoreksična. Čini mi se kako ima jako puno problema vezanih uz žensko tijelo. Očekuje se od djevojaka da imaju tanke noge i velike stražnjice, to je nemoguće. To mora usporiti, točnije prestati. Konstantno naglašavanje nečijeg izgleda može izazvati neželjene posljedice kod djevojaka', rekla je Cheryl.

OPREZ - Ona je najopasnija zvijezda na internetu!

Što se tiče njenog izgleda rekla je: 'Radim 12 do 14 sati svakoga dana, nemam vremena za vježbanje, a iskreno, i ne treba mi. Lijepo je što se ljudi brinu za mene, ali potpuno je nepotrebno'.

Priznala je kako su je pogodile izjave da izgleda poput vreće kostiju, ali kaže kako se time više ne opterećuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook