Jean-Bernard tvrdi kako mu je netko blizak Cheryl rekao da se ona već duže vrijeme 'viđa' sa Liamom, ali pjevačica je na Twitteru damski objasnila kako je to čisto sr***.


Ipak kada se sve uzme u obzir, možda u Jeanovim sumnjama i ima neke istine jer Cheryl mu je, navodono, ponudila novac samo da ubrzju proces rastave, a on je to, isto tako navodno, odbio. Izvori bliski otuđenim supružnicima tvrde da Jean Bernard očajnički pokušava spasiti brak, ali bivši članica benda Girls Aloud želi što prije pobjeći od njega i biti uz svog novog dečka Liama Paynea.

Vezani članci Justin Theroux (Foto: Getty) On je slomio srce holivudskoj miljenici Jennifer Aniston, a njegova bivša njemu: "Uhvatio sam je u krevetu s drugim!" Marko Kutlić (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Bračna kriza godinu i pol od vjenčanja: Bivši član benda ''Pravila igre'' i supruga Marija više ne žive zajedno

Cherly je, prema pričanju upućenih, čak odbila i molbu za odlazak kod bračnog savjetnika kako bi možda ipak spasili što se spasiti može.

The Sun navodi, da je 35-godišnji francuski biznismen u više navrata pokušao učiniti baš sve kako bi njihova ljubav ponovno procvjetala. Njihov prekid otkriven je u siječnju ove godine, ali se vjeruje da se to dogodio još ranije, u kolovozu prošle godine.

Pouzdani izvori govore kako je Fernandez u trenutku kada mu je ponudila novac nije znao kako reagirati, jer nikada nije želio njezin novac već je bio zaluđen s njom kao osobom.
Njena glasnogovornica je na sve navode odgovorila 'Cheryl održava dostojanstvenu šutnju o svom privatnom životu i neće odgovoriti na nikakve pretpostavke'.