Prošlo 4 godine

'U jednom trenutku su mi rekli da ću živjeti još 24 sata'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna britanska pjevačica Cheryl Cole prije četiri godine je preboljela malariju, a danas želi pokazati i drugim oboljelima da ne gube nadu.

Kada se uputila u egzotičnu Tanzaniju, Cheryl Cole nije ni slutila da će tamo pokupiti malariju. No to se dogodilo 2010. a tada su joj liječnici prognozirali da će živjeti još samo 24 sata! 

Pogledaj i ovo Cheryl Cole (Foto: Profimedia) ne ide joj u ljubavi Bivši suprug je varao godinama, a lijepoj pjevačici sreću nije donijela ni veza s 10 godina mlađim s kojim ima sina

Tražila milijune za suđenje i dobila ih!

Na sreću, to se ipak nije dogodilo, a Cheryl danas pomaže organizaciji Sport Relief koja podiže svijest javnosti i sakuplja sredstva za borbu protiv bolesti, donosi Independent.

'Bol koju sam osjećala i kroz koju sam prolazila, prolazi puno ljudi, a sve zato što nemaju zaštitnu mrežicu koja bi im mogla spasiti život. U jednom trenutku su mi rekli da ću živjeti još 24 sata.

Imala sam sreće. Imala sam najbolju skrb koju sam mogla dobiti. Neki ljudi nisu toliko sretni', naglasila je lijepa pjevačica koja želi svoju slavu iskoristiti za pozitivnu stvar koja može spasiti živote.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene