Vodi zdravi život

Slavna pjevačica boluje od opasne bolesti koja joj uništava organe, ali uspješno se nosi s njom već četiri desetljeća!

Cher (Foto: Getty) Cher (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Profimedia) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +0 Cher (Foto: Getty) Galerija

Legendarna pjevačica Cher bori se s opasnom bolešću već godinama, ali uz pravilnu prehranu i strogi režim u teretani izgleda besprijekorno i zdravo.

Legendarna pjevačica Cher već se godinama bori s opasnom bolešću Epstein-Barr virusom, a virus je dobila još 1980-ih godina. Bolest je tad pjevačicu prikovala za krevet i naveliko naštetila njenom srcu i bubrezima.

Pogledaj i ovo Elijah Blue Allman Baš tužno Legendarna pjevačica organizirala otmicu vlastitog sina iz hotela u kojem je živio, nije joj ostavio drugog izbora?

Ovaj virus bolest je koja dovodi do razaranja unutarnjih organa i konstantnog osjećaja umora. Međutim, pjevačica je odlučila snažno se boriti i ne predati pa se već četiri desetljeća nosi s ovom bolešću i izgleda bolje nego ikad.

76-godišnja pjevačica ima strogi režim prehrane i treninga. U jednom intervjuu za magazin Hello! rekla je kako slabo jede meso, a a najviše od svega voli povrće i rižu. Međutim, teško odolijeva slatkom pa s desertima nekad pretjera.

Osim slatkog, Cher voli i popiti koje piće, ali za časopis Closer je 2013. godine rekla kako izbjegava alkohol te ga popije četiri ili pet puta godišnje.

Pohvalila se i kako ju njezin trener nimalo ne štedi te da ima iznimno zahtjevne treninge s obzirom na njezinu dob, ali treninzi joj očito nisu problem jer je na Billboard Music Awards svečanosti 2017. godine izjavila kako može izdržati plank od čak pet minuta.

Cher je cijelog života sportski aktivna, a rekla je kako se bavila raznim sportovima, a sad joj je najdraže surfati – iako je surfati učila tek poslije 60. godine života.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene