Cher je otkrila tajnu svog izgleda i top forme u 73. godini života.

Galerija


Legendarna pjevačica i glumica Cher, sa svoje 72 godine otkrila je čemu duguje sjajan izgled i kako ga svojoj dobi uspijeva postići.

Vezani članci Adrien Brody Nije sve tako zlatno: Ovi glumci nakon osvojenog Oscara nisu napravili ništa spektakularno Renata Sabljak (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu

Tajna njenog izgleda krije se svakodnevnom vježbanju, omiljena vježba joj je plank koju izvodi svakog dana u trajanju od pet minuta ali i prehrani i to onoj vegeterijanskoj.

"Ne volim meso i većina stvari koje volim jesti su zdrave", izjavila je pjevačica i otkrila kako rijetko pije alkohol i puši, te da ne uzima droge.

"Stvari koje ne volim su nezdrave, poput droge i alkohola. Neko sam vrijeme pušila cigarete i uzimala drogu, a alkoholna pića pijem tri ili četiri puta godišnje", priznala je i otkrila koji je po njenom mišljenju najveći neprijatelj ljudskog zdravlja.

"Mlječni proizvodi nisu dobri za nas. Mislim da je sir jedna od najgorih namirnica za naše tijelo. Ne probavlja ga dobro i većina sireva ima veliki udio masnoće i kolesterola", objasnila je Cher.

Zato se u posljednje vrijeme fokusira na zdravu hranu, najviše jede smeđu rižu, povrće, tjesteninu i voće.

"Tjestenina mi daje puno energije, također i voće poput banana, papaje ili nektarina jer imaju dosta prirodnog šećera u sebi", objasnila je Cher.

Uz tjelovježbu i zdravu prehranu, Cher se bavi i surfanjem posljednjih osam godina što je za njezine godine, moramo priznati, poprilično impresivno.

Bivša supruga jednog od najboljih tenisača svih vremena blista poslije burnog razvoda

Što to nosi farmer Roberto? Njegov novi imidž nasmijao je farmere