komplimenti samo stižu!

Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

Melkior Bašić Melkior Bašić In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Galerija

Melkior Bašić na Instagramu je podijelio fotku sa suprugom, zbog koje je dobio samo redom komplimente.

Kulinarski chef i član žirija showa "MasterChef" Melkior Bašić na Instagramu je objavio fotku sa svojom suprugom Andrejom. Iako Melkior rijetko dijeli fotke sa suprugom, njegovi pratitelji su s oduševljenjem komentirali sretni par.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić gospodin fatalni Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Uz fotku je ostavio tri emotikona srca, a brojni pratitelji pisali su mu redom komplimente te im zaželjeli sretnu 2022. godinu. "Prelijepi! Divan par", "Sretno", "Sretni, zgodni, uživajte", "Baš ste zgodni", "Baš ste prekrasan par", samo su neki od komentara koje je dobio. Melikora inače na Instagramu prati više od 29 tisuća ljudi, a fotku je lajkalo njih više od 7000.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melkior Bašić (@melkior.basic)

Melkior je jedan od chefova koji su nas protekle sezone vodili kroz kulinarsku avanturu zvanu "MasterChef", a to mu je prvi put da se našao u takvoj ulozi pred kamerama.

Svestrani chef je 2016. godine stažirao u Michelinovim restoranima u Bordeauxu u Francuskoj, a svoja radna iskustva u karijeri stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao food consultant i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.

Pobjednik protekle sezone MasterChefa je 26-godišnji Ivan Temšić, koji je u napetoj završnici showa svojim jelom najviše zadivio članove žirija.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić i Davor Garić inMagazin Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako su Ćorluka i njihov sinčić reagirali na promjenu

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) +5 Joan Collins (Foto: Profimedia) Celebrity Ono što je prvi suprug učinio legendarnoj glumici zaprepastilo je sve, dugo je skrivala i zašto se uopće udala za njega

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene