Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Che Guevara i manistra usuvo' naslov je novog hita Tončija Huljića i Madre Badesse. Kontradiktoran naslov pjesme dobio je i kontradiktoran videospot u režiji Marija Grabovca kojeg premijerno možete pogledati na našem portalu Dnevnik.hr.


'Tendencija nam je u svim spotovima i u svemu što radimo pokazati potpuno iskrivljeno stanje stvarnosti i svijesti, da stvari koje su zapravo tragične nama postaju smiješne', izjavio je Tonči Huljić opisujući ovaj spot.

Tijekom dugogodišnje karijere, Tonči nikad nije toliko pažnje posvećivao spotovima. Za najnoviji uradak inspiraciju je pronašao čitajući dnevni tisak.

Vezani članci Tonči Huljić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Tonči Huljić predstavio novi singl na dva jezika, novi album snimat će na nekoliko svjetskih lokacija Slika nije dostupna Atraktivna Rozga u Lisinskom: 'Nisam ga vidjela na bini od '96, još sam pod dojmom'

>> Znate li što veže Tončija Huljića i Che Guevaru?

'Ideja za ovaj spot nam je pala, zapravo je bazirana na onome što se desilo ovo ljeto u Makarskoj, kada je čovjek na plaži umro. Ljudi su ga pokrili plahtom i nastavili se i dalje kupati, dok ga, ne znam, Hitna pomoć i mrtvozornik nisu pokupili za sat-dva vremena', prisjetio se ovaj hit-maker za inMagazin prije mjesec dana, dok je spot još bio u fazi snimanja.

Za suradnju s Marijem, kaže, da je dar s neba. Obojica uživaju u realizaciji vlastitih ideja.

'Ja sam samoubojica koji želi skončat svoj život jer više nema svrhu obzirom na okruženje u kojem živi, a što isto možete pročitat u novinama. Okrenete se oko sebe, vidite gdje živite u Hrvatskoj i onda se hoćete odmah ubit, ha ha. E, mi smo svemu tome normalno dodali tu jednu smiješnu stranu', objašnjava pjevač.

'Tonči je stajao na rubu zgrade od 8 katova, što nije baš mala stvar. Čovjek se valjda i boji visine, ali uspjeli smo ga natjerati', izjavio je scenarist i redatelj Mario Grabovac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook