Charlize Theron snimljena je nakon jednog sata joge u Los Angelesu.

Galerija


Holivudska glumica Charlize Theron i glumica koja je ove godine nominirana za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu "Bombshell", aktivno se priprema za tu, jednu od najvažnijih večeri u njezinoj karijeri.

Vezani članci Charlize Theron - 1 Holivudska ljepotica ismijala mladu milijunašicu i dobila veliku podršku: "Rasturila si" Hugh Keays-Byrne Preminula zvijezda filma "Pobješnjeli Max", neutješni kolege se opraštaju: ''Jako ćeš nedostajati...''

Charlize je poznata kao pobornica zdravog života i održavanja top forme, a sezona dodjele filmskih nagrada u tome je nimalo nije omela i pobrkala raspored vježbanja. Plavokosu glumicu paparazzi su tako uhvatili nakon sata joge u Los Angelesu, a sudeći prema fotografijama, Charlize se na treningu nije štedila.

44-godišnja plavuša je bez šminke, znojna i upaljenih obraza snimljena na putu do svog automobila, a vjerujemo kako se s tim izdanjem mogu poistovjetiti brojne žene koje se trude biti u formi.

A da se njoj trud itekako isplati najbolje svjedoče fotografije s crvenih tepiha na kojima Charlize uvijek zablista i ostavi druge kolegice u sjeni svojim seksepilnim izdanjima.

Što će reći obožavateljice: Iz naručja nije ispuštao seksi brinetu čijim strastima nije mogao odoljeti