Izmorena i iscprljena

Pripreme za važnu noć: Slavna plavuša uhvaćena u izdanju u kojem je nismo navikli često vidjeti

Charlize Theron (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron +0 Charlize Theron Galerija

Charlize Theron snimljena je nakon jednog sata joge u Los Angelesu.

Holivudska glumica Charlize Theron i glumica koja je ove godine nominirana za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu "Bombshell", aktivno se priprema za tu, jednu od najvažnijih večeri u njezinoj karijeri.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

Charlize je poznata kao pobornica zdravog života i održavanja top forme, a sezona dodjele filmskih nagrada u tome je nimalo nije omela i pobrkala raspored vježbanja. Plavokosu glumicu paparazzi su tako uhvatili nakon sata joge u Los Angelesu, a sudeći prema fotografijama, Charlize se na treningu nije štedila.

44-godišnja plavuša je bez šminke, znojna i upaljenih obraza snimljena na putu do svog automobila, a vjerujemo kako se s tim izdanjem mogu poistovjetiti brojne žene koje se trude biti u formi.

A da se njoj trud itekako isplati najbolje svjedoče fotografije s crvenih tepiha na kojima Charlize uvijek zablista i ostavi druge kolegice u sjeni svojim seksepilnim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene