blista od sreće

Slavna glumica opet ljubi: Tko je zgodni maneken koji je bio u vezi s Halle Berry i Kim Kardashian?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon propale veze s glumcem Seanom Pennom, Charlize Theron ponovno ljubi.

Charlize Theron ponovno ljubi, a ovoga puta se radi o zgodnom kanadskom manekenu, koji je svojedobno bio u vezi s Halle Berry s kojom ima i dijete. Američki paparazzi ulovili su nedavno lijepu glumicu Charlize Theron u vrlo prisnom zagrljaju s četiri godine mlađim Gabrielom Aubryjem pa se sada nagađa da su već neko vrijeme u tajnoj vezi, piše Radar Online. Gabriel je javnosti poznatiji zbog dugogodišnje veze s poznatom glumicom Halle Berry, a sada izgleda uživa u novoj ljubavi s njezinom kolegicom. Osim toga, ranije je kratko hodao i s reality zvijezdom Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Profimedia) Šokantno svjedočanstvo Veza od pet godina završila optužbama za incest i zlostavljanje: "Vodili smo ljubav tri puta godišnje"

Novi par navodno se upoznao u školi koju im pohađaju djeca, a zbližili su ih dječji događaji na kojima su se često sretali. Charlize ima dvoje posvojene djece, djevojčicu Augustu koju je posvojila 2015. te sina Jacksona kojeg je posvojila još 2012. u Južnoafričkoj Republici, gdje je i sama rođena. Gabriel pak ima devetogodišnju kćer Nahlu koju je dobio iz veze s Berry. Čini se da je 44-godišnja glumica i model, nakon mnogo ljubavnih brodoloma, sada zaista zaljubljena i sretna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene