Obilježio ju zauvijek

Slavna oskarovka progovorila o najtraumatičnijem trenutku u životu: "Ispalio je tri metka u nas"

Charlize Theron Charlize Theron Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron (Foto: AFP) +0 Charlize Theron (Foto: Instagram) Galerija

Charlize Theron progovorila o životu s ocem alkoholičarom i trenutku u kojem ga je njezina majka ustrijelila u samoobrani.

Iza slavne holivudske glumice i oskarovke Charlize Theron je prošlost koju bi malo tko poželio, unatoč njezinom današnjem statusu velike zvijezde i svjetskoj slavi.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

Naime, Charlize se u intervjuu za NPR prisjetila trenutka u kojem joj je vlastita majka u samoobrani ustrijelila oca i to u njezinoj prisutnosti. Charlize kojoj je tada bilo samo 15 godina svjedočila je trenutku kada je njezin otac alkoholičar pucao kroz vrata sobe u kojoj se skrivala s majkom.

"Niti jedan metak nas nije pogodio, i to je bilo pravo čudo. Ali u samoobrani, ona je okončala tu prijetnju. Što više pričamo o tim stvarima, sve više shvaćamo kako nismo same u tome", izjavila je Charlize za NPR.

Glumica je djetinjstvo provela odrastajući na farmi u blizini Johannesburga u Južnoj Africi s majkom Gerdom i ocem Charlesom. U nekoliko ga je navrata opisala kao vrlo bolesnog čovjeka i izjavila da je život s alkoholičarem izgledao kako poprilično beznadna situacija.

"Živjeti nepredvidljivm životom iz dana u dan s ovisnikom ostavi trag za cijeli život, taj osjećaj se uvuče u vaše tijelo i utječe više na vas nego to što se dogodilo jedne večeri", rekla je Charlize.

Pritom je detaljno ispričala tijek događaja koji je prethodio ubojstvo kojem je svjedočila i otkrila da se njezin otac te kobne večeri vratio toliko pijan da je jedva hodao ali da je u kuću donio pištolj.

"Mama i ja smo bile u mojoj spavaćoj sobi, pokušavale zadržati vrata zatvorenim koje je on svom silom htio otvoriti. Tada je učinio korak unatrag i jednostavno ispalio tri pucnja kroz vrata. Niti jedan metak nas pogodio, što je bilo čudo", ispričala je glumica.

Priznala je i da to iskustvo nasilja koje je doživjela unutar vlastite obitelji nešto što dijeli s drugim ljudima.

"Ne sramim se pričati o tome, jer mislim da što više o tome govorimo, sve više postajemo svjesni kako ima više ljudi s takvom sudbinom. Mislim da je to sve mene odredilo kao osobu kakva sam danas", izjavila je.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Profimedia) Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Profimedia) +0 Mohamed Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Otkriven razlog prekida multimilijunaša koji je bankrotirao i njegove 32-godine mlađe zaručnice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene