marilyn monroe trenutak!

Kad se sagnula, haljina joj je iznenada poletjela u zrak, pa je neočekivano pokazala pozadinu i donje rublje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlize Theron doživjela je nezgodu dok je podizala nešto iz automobila prije nego što je otišla na kćerinu poduku plesa.

Charlize Theron (45) jako je posvećena odgoju kćeri koje je posvojila nakon što je postala svjesna koliko je napuštene djece, a u djetinjstvu je proživjela veliku traumu. 

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

Glumica je snimljena u Los Angelesu dok je išla na satove plesa jedne od svojih kćeri. Charlize je doživjela nezgodan trenutak nalik onome legendarne pokojne Marilyn Monroe. 

Naime, Theron je bila obučena u plavu haljinu koju je uskladila s natikačama, a dok je podizala nešto iz auta, zapuhao je vjetar i otkrio njezinu stražnjicu, odnosno njezine gaćice. 

Inače, glumica je u ožujku 2012. posvojila kćer Jackson (9), za koju je otkrila javnosti da je transrodna, a u srpnju 2015. usvojila je August (5). "Obje će pronaći sebe tijekom odrastanja i odlučiti tko žele biti, nije na meni da to odlučujem", svojedobno je rekla Charlize. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Južnoafrikanka, koja je 2007. dobila američko državljanstvo, imala je teško djetinjstvo dok je odrastala na farmi u blizini Johannesburga. Naime, 21. lipnja 1991. njezin otac alkoholičar Charles prijetio je njoj i njezinoj majci Gerdi dok je bio pod utjecajem alkohola. Bio je nasilan i htio ih upucati, a Charlizeina majka uzela je svoj pištolj i ubila ga kako bi spasila njihove živote. Policija je to okarakterizirala samoobranom i nije bilo pravnih posljedica za Gerdu. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +9 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Njihova je veza burna, ali i jako strastvena, ni sami više ne znaju koliko su puta prekinuli i ponovno završili zajedno!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) +3 Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Celebrity Milijarder prošetao Dubrovnikom s 45 godina mlađom suprugom, no mnogi su ih očekivali u nešto drugačijem društvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene