Charlize Theron zračila je u seksi kombinaciji na premijeri svog novog filma "Bombshell" u Los Angelesu.

Galerija


Jedna od najljepših holivudskih glumica i oskarovka Charlize Theron iznenadila je sve haljinom dubokog dekoltea ispod koje nije nosila ništa, pojavivši se na premijeri svog novog filma "Bombshell" u Los Angelesu.

Vezani članci Gradonačelnik Bandić nakratko došao u Kino SC gdje se premijerno prikazuje dokumentarni film Kumek - 2 Juričan o dolasku Bandića na premijeru Kumeka: "Žao mi je što niste vidjeli taj antologijski ulaz, mislio sam da će se taj djedica srušiti, bio sam potresen" Sean Penn - 2 Iznenada je ostao bez brata, a svijet je šokirala vijest o njegovom napadu na poznatu suprugu - istinu o incidentu znaju samo oni

Charlize se zahvaljujući svom seksepilnom izdanju našla u centru pažnje na crvenom tepihu, a u njezinoj su sjeni ostale druge zvijezde filma, glumice Margot Robbie i Nicole Kidman.

Fotografiju s premijere podijelila je i na svom profilu na Instagramu.

"Oh, kakva noć", napisala je kratko uz fotografiju. 

"Bombshell" je politički film u kojem skupina žena odluči svrgnuti šefa Fox Newsa Rogera Ailesa i uništiti toksičnu atmosferu te spriječiti seksualno uznemiravanje s kojim su se morale suočiti na radnom mjestu. Mnogi se slažu kako su pravo Charlize, Margot i Nicole bile savršen odabir za glavne uloge u filmu s tako snažnom porukom, nastalom prema stvarnim događajima iz 2016. godine.

Slavna Britanka jedva obuzdala podivljale grudi, rukama ih pridržavala da ostanu na mjestu