Otkrila što voli

Lijepa glumica odlučila krenuti u ozbiljan "lov" na muškarce nakon što je sama već 4 godine

Charlize Theron i Seth Rogen (Foto: Youtube Screenshot) Charlize Theron i Seth Rogen (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron i Seth Rogen (Foto: Youtube Screenshot) Charlize Theron (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt i Charlize Theron (Foto: Screenshot) Galerija

Charlize Theron priznala kako joj se najviše sviđaju muškarci s bradom.

Holivudska ljepotica Charlize Theron otkrila je, na radost svojih muških obožavatelja, kakve tipove muškaraca preferira te da je itekako spremna za nove izlaske.

Pogledaj i ovo Ultra 2023. ultra vikend Već je na prvi pogled jasno zašto su ova četiri mladića bili prava atrakcija u Splitu, a bilo je tu još zanimljivih outfita!

Naime, 43-godišnja glumica opisala je svog idealnog udvarača, nakon što je prije mjesec dana iskreno priznala kako je slobodna i spremna za novu vezu. Tako je otkrila kako joj se najviše sviđaju muškarci s bradom i kako oni kod nje imaju najveće šanse.

Charlize je 2015. godine prekinula ljubavnu vezu s kolegom Seanom Pennom te se nakon toga posvetila odgoju svoje posvojene djece, dok je ljubavni život odlučila ostaviti po strani.

"Izabrala sam biti sama. Odgajala sam dvoje male djece i to je ono što sam htjela. Sada sam se predomislila i želim uživati. A kakav je moj idealan muškarac, ovisi o njemu. Muškarac s dobrom bradom na licu. Ne želim muškarca koji ne zna sam pustiti i održavati bradu", izjavila je glumica u intervjuu za The Sun i dodala kako zapravo samo traži muškarca koji je dobar čovjek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Charlize je nedavno šokirala obožavatelje izjavom da ne može pronaći dečka, s obzirom na to da slovi za jednu od najljepših glumica Hollywooda.

"Netko bi trebao imati muda i pozvati me van jer sam šokantno slobodna", izjavila je za Entertainment Tonight glumica koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku.

Šuškalo se i kako je ipak zapela za oko jednom slavnom muškarcu, 56-godišnjem pjevaču Sealu. No s obzirom na najnoviju izjavu o tome kakve tipove preferira, nismo sigurni dolazi li on u obzir Charlize. Osim sa Sealom, prije nekoliko mjeseci povezivali su je s Bradom Pittom, no par nikada nije potvrdio vezu. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Lana Gojak i Sandra Perković (Foto: Instagram) Ana Maras Hamander i Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene