Charlize Theron priznala kako joj se najviše sviđaju muškarci s bradom.

Galerija


Holivudska ljepotica Charlize Theron otkrila je, na radost svojih muških obožavatelja, kakve tipove muškaraca preferira te da je itekako spremna za nove izlaske.

Vezani članci Harrison Ford (Foto: Profimedia) Iza guste brade i izgubljenog pogleda krije se jedan od najvećih miljenika žena svih vremena Brada (Foto: izismile.com) - 13 Brada čini veliku razliku, jako su brzo požalili brijanje

Naime, 43-godišnja glumica opisala je svog idealnog udvarača, nakon što je prije mjesec dana iskreno priznala kako je slobodna i spremna za novu vezu. Tako je otkrila kako joj se najviše sviđaju muškarci s bradom i kako oni kod nje imaju najveće šanse.

Charlize je 2015. godine prekinula ljubavnu vezu s kolegom Seanom Pennom te se nakon toga posvetila odgoju svoje posvojene djece, dok je ljubavni život odlučila ostaviti po strani.

"Izabrala sam biti sama. Odgajala sam dvoje male djece i to je ono što sam htjela. Sada sam se predomislila i želim uživati. A kakav je moj idealan muškarac, ovisi o njemu. Muškarac s dobrom bradom na licu. Ne želim muškarca koji ne zna sam pustiti i održavati bradu", izjavila je glumica u intervjuu za The Sun i dodala kako zapravo samo traži muškarca koji je dobar čovjek.

Charlize je nedavno šokirala obožavatelje izjavom da ne može pronaći dečka, s obzirom na to da slovi za jednu od najljepših glumica Hollywooda.

"Netko bi trebao imati muda i pozvati me van jer sam šokantno slobodna", izjavila je za Entertainment Tonight glumica koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku.

Šuškalo se i kako je ipak zapela za oko jednom slavnom muškarcu, 56-godišnjem pjevaču Sealu. No s obzirom na najnoviju izjavu o tome kakve tipove preferira, nismo sigurni dolazi li on u obzir Charlize. Osim sa Sealom, prije nekoliko mjeseci povezivali su je s Bradom Pittom, no par nikada nije potvrdio vezu. 

Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju