Glumica Charlize Theron šokirala je fanove promjenom frizure.

Galerija


Slavna glumica Charlize Theron na Instagramu je objavila fotografiju kojom je javnosti predstavila svoju novu frizuru - za koju su se mnogi nadali da se nikada neće vratiti u modu. 

"Kahlica" ili "lonac" frizura obično je rezervirana za djecu, a mnogi je se s nelagodom sjećaju iz djetinjstva. Ipak, Charlize je odbacila svoju bob frizuru kao i plave uvojke koje je nosila dugi niz godina, te se odlučila drastično skratiti kosu i šiške odrezati baš kao da joj je netko stavio lončić na glavu. 

Na Instagramu je Charlize uz fotku napisala "Ona se vratila!", misleći na omraženu frizuru koju se gotovo nikad nije moglo vidjeti na crvenim tepisima. Uz taj opis stavila je i hashtag #Fast9, referirajući se na film "Brzi i žestoki 9", novi nastavak popularne franšize.   

Osim što je skratila kosu, promijenila je i boju uz pomoć slavne koloristice Shannon Gallacher.

Reakcije obožavatelja bile su podijeljene, pa dok su neki oduševljeni ovim hrabrim potezom, drugi su pak zgroženi i smatraju kako je najljepša bila kada je imala plavu kosu do ramena. 

Inače, "lonac frizura" se prvi put pojavila 60-ih godina prošlog stoljeća, a pravi naziv joj je "frizura u pet točaka" jer bi kosa tako šišana trebala idealno padati s vrha glave prema pet točaka. Najviše su je nosile manekenka Peggy Moffitt i kreatorica mini-suknje Mary Quant.

Ljetne su vrućine pri kraju, ali fotke našeg slavnog pjevača i dalje podižu temperaturu