"Lončić dama"

To nitko nije očekivao: Omiljena glumica šokirala fanove drastičnom promjenom izgleda

Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Getty Images) +0 Charlize Theron (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Charlize Theron šokirala je fanove promjenom frizure.

Slavna glumica Charlize Theron na Instagramu je objavila fotografiju kojom je javnosti predstavila svoju novu frizuru - za koju su se mnogi nadali da se nikada neće vratiti u modu. 

"Kahlica" ili "lonac" frizura obično je rezervirana za djecu, a mnogi je se s nelagodom sjećaju iz djetinjstva. Ipak, Charlize je odbacila svoju bob frizuru kao i plave uvojke koje je nosila dugi niz godina, te se odlučila drastično skratiti kosu i šiške odrezati baš kao da joj je netko stavio lončić na glavu. 

Na Instagramu je Charlize uz fotku napisala "Ona se vratila!", misleći na omraženu frizuru koju se gotovo nikad nije moglo vidjeti na crvenim tepisima. Uz taj opis stavila je i hashtag #Fast9, referirajući se na film "Brzi i žestoki 9", novi nastavak popularne franšize.   

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s baaaaack #Fast9

Objavu dijeli Charlize Theron (@charlizeafrica)

Osim što je skratila kosu, promijenila je i boju uz pomoć slavne koloristice Shannon Gallacher.

Reakcije obožavatelja bile su podijeljene, pa dok su neki oduševljeni ovim hrabrim potezom, drugi su pak zgroženi i smatraju kako je najljepša bila kada je imala plavu kosu do ramena. 

Inače, "lonac frizura" se prvi put pojavila 60-ih godina prošlog stoljeća, a pravi naziv joj je "frizura u pet točaka" jer bi kosa tako šišana trebala idealno padati s vrha glave prema pet točaka. Najviše su je nosile manekenka Peggy Moffitt i kreatorica mini-suknje Mary Quant.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +7 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Ljetne su vrućine pri kraju, ali fotke našeg slavnog pjevača i dalje podižu temperaturu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene