Film oživio traumu

Ima noćne more - Muče je sjećanja na traumatičan događaj iz djetinjstva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Charlize Theron ima noćne more zbog svoje nove filmske uloge.

Oscarom nagrađena Charlize Theron trenutno se bori sa svojim strahovima i trumama zbog filma koji je oživio sjećanja na njezino traumatično djetinjstvo.

Naime, 38-godišnja glumica producira i glumi u filmu rađenom po jednom od najprodavanijih romana triler tematike - Dark Places.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Alex Dimitrijevic - 4 Opa! Holivudska ljepotica potvrdila je šuškanja o novoj ljubavi, uhvaćena je s poznatim modelom koji vuče korijene s naših prostora

>> Daleko od glamura i teškog make upa - njezino ležerno izdanje!

U njemu Theron tumači Libby Day, izmučenu dušu koja je kao 7-godišnja djevojčica svjedočila okrutnom smaknuću svoje majke i dviju sestara u sklopu sotonističkog rituala.

Upravo je ova priča veoma dirnula Charlize, južnoafričku glumicu, koja je kao 15-godišnja djevojka svjedočila ubojstvu oca nasilnika kojem je u samoobrani sačmaricom život oduzela njezina majka. S obzirom da se radilo o samoobrani, njezina majka nije bila osuđena, a Charlize je smrt oca nazvala 'velikom tragedijom svog života'.

Izvori bliski glumici tvrde kako se Charlize trenutno bori sa sjećanjima i emocijama koje je dugo vremena potiskivala u sebi.

'Tvrdi kako trenutno prolazi kroz veoma teške trenutke, no nekako se nosi s tim. Rekla je da ovaj film radi za svu djecu koja proživljavaju ono što je i ona proživljavala tijekom djetinjstva i želi da iz toga što prije izađu', tvrde izvori bliski glumici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene