Strogo profesionalno

Bivši zaručnici oči u oči prvi put nakon, još uvijek, misterioznog prekida

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije holivudske zvijezde viđene su zadnji put zajedno na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju gdje je južnoafrička glumica predstavljala najnovijeg "Pobješnjelog Maxa" u kojem tumači glavnu žensku ulogu.

Charlize Theron doputovala je u Južnu Afriku kako bi snimila još nekoliko scena za film 'The Last Face' koji režira njen bivši zaručnik Sean Penn.

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan život Iznenada je ostao bez brata, a svijet je šokirala vijest o njegovom napadu na poznatu suprugu - istinu o incidentu znaju samo oni

Ovo je prvi put kako će se bivši zaručnici vidjeti nakon što su prekinuli vezu u svibnju. Još uvijek nije poznat razlog prekida, ali znajući kako Sean zna biti jako zločest dečko, ne bi čudilo da Charlize nije željela trpjeti njegove ispade.

Sve što radi, radi temeljito - ostavila ga je na najgori mogući način

Sean je u Afriku stigao nekoliko dana ranije kako bi pripremio snimanje dodatnih scena. Seanova kći Dylan tvrdi kako je film remekdjelo i kako odnos njenog oca i Theron neće utjecati na snimanje jer su oboje profesionalci.

Dylan je bez obzira na prekid i dalje oduševljena s Charlize za koju kaže kako je divna i duhovita i kako je jedina žena nakon njene majke koja je Seanu znala začepiti usta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene