Dvije holivudske zvijezde viđene su zadnji put zajedno na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju gdje je južnoafrička glumica predstavljala najnovijeg "Pobješnjelog Maxa" u kojem tumači glavnu žensku ulogu.


Charlize Theron doputovala je u Južnu Afriku kako bi snimila još nekoliko scena za film 'The Last Face' koji režira njen bivši zaručnik Sean Penn.

Vezani članci Sean Penn i Charlize Theron Holivudska ljepotica opovrgnula sve glasine o bivšoj vezi: "Nikada nismo bili zaručeni, to je glupost" Slika nije dostupna Nakon dvije godine veze ostavila slavnog zavodnika

Ovo je prvi put kako će se bivši zaručnici vidjeti nakon što su prekinuli vezu u svibnju. Još uvijek nije poznat razlog prekida, ali znajući kako Sean zna biti jako zločest dečko, ne bi čudilo da Charlize nije željela trpjeti njegove ispade.

Sve što radi, radi temeljito - ostavila ga je na najgori mogući način

Sean je u Afriku stigao nekoliko dana ranije kako bi pripremio snimanje dodatnih scena. Seanova kći Dylan tvrdi kako je film remekdjelo i kako odnos njenog oca i Theron neće utjecati na snimanje jer su oboje profesionalci.

Dylan je bez obzira na prekid i dalje oduševljena s Charlize za koju kaže kako je divna i duhovita i kako je jedina žena nakon njene majke koja je Seanu znala začepiti usta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook