Radi se o Charlize Theron kojoj ovo nije prvi put da eksperimentira s bojom kose.

Galerija


Slavnu glumicu upoznali smo kao prelijepu plavušu.

Vezani članci Sean Penn i Charlize Theron Holivudska ljepotica opovrgnula sve glasine o bivšoj vezi: "Nikada nismo bili zaručeni, to je glupost" Charlize Theron (Foto: Profimedia) Sa 16 je ostala bez oca, nije imala previše sreće u ljubavi, samohrana je majka, ali je i dalje snažna i prelijepa žena

Radi se o holivudskoj ljepotici Charlize Theron kojoj ovo nije prvi put da eksperimentira s bojom kose, no 43-godišnja glumica ponovno ima tamnu kosu.

Zanosna Južnoafrikanka posljednjih dana vjerno promovira svoj novi romantični film s komičarem Sethom Rogenom "Long Shot", a tom prilikom je pod još većim povećalom javnosti kojoj baš i nije sjela nova beauty promjena.

Tako se u posljednje vrijeme često moglo čuti kako glumica izgleda puno bolje s plavom kosom te iako je i sada atraktivna, ipak je kao plavuša slamala srca.

Tajnovita glumica se neki dan otvorila i po pitanju ljubavnog života te otkrila kako bi muškarci oko nje trebali "skupiti muda" i pozvati ju van, jer je predugo sama.

U intervjuu za Entertainment Weekly inzistirala je kako je sama već 10 godina, iako to nije u potpunosti točno, jer je od 2013. do prekida zaruka 2015. godine ljubila Seana Penna. Također, glumicu se neko vrijeme povezivalo s Bradom Pittom.

Najduže je Charlize izdržala s kolegom Stuartom Townsendom, čak 9 godina, a par je ostao u prijateljskim odnosima.