Pravedno?

Jednoj bivšoj plaća 55 tisuća dolara, ali ne i drugoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Problematični dečko Hollywooda Charlie Sheen izgleda je odlučio postati odgovoran, pa se ponudio povećati iznos za troškove svojoj bivšoj s kojom ima dvoje djece. No samo jednoj od njih...

48-godišnji Charlie Sheen odučio je povećati ratu za alimentaciju koju plaća svojoj bivšoj supruzi Brooke Mueller s 20 tisuća dolara mjesečno, na 55 tisuća dolara!

Pogledaj i ovo showbuzz Ubili su romantiku Predbračni ugovori slavnih: Seks četiri puta tjedno i ostali neobični zahtjevi

Bivšoj rekao dosta: Obračunat će se na sudu!

Charlie i Brook imaju zajedno blizance Boba i Maxa, a Charlie se odlučio za taj čin jer mu bivša supruga dopušta da više viđa svoju djecu.

'Charlie je postao velikodušan prema Brook zbog djece. Iznos je bio smanjio na 20 tisuća kada je Brook izgubila skrbništvo nad djecom, no otada se oporavila i brine se o djeci', rekao je izvor za Radar Online. Charlieva bivša izgubila je skrbništvo kada je prošle godine završila na liječenju u psihijatrijskoj bolnici u Los Angelesu gdje se i liječila od ovisnosti o drogi.

Ipak, Charlie nije tako velikodušan prema svojoj drugoj bivšoj supruzi Denise Richards s kojom ima troje djece . 'Charlie uopće ne provodi svoje vrijeme s njima, smatra kako je suludo plaćati iznos od 55 tisuća dolara ako uopće ne viđa svoju djecu', dodao je isti izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene