Izgleda kako se Martin Sheen u potpunosti slomio zbog groznog ponašanja svog sina, a najviše zbog Charlijevih prijetnji bivšoj zaručnici.


Osim što se bori s opakom bolešću, novčanim problemima i bivšim ženama, u javnost je izašla vijest kako je Charlie Sheena svojim šokantnim ponašanjem doveo do samog ruba svog oca, poznatog glumaca Martina Sheena.

Vezani članci PR Escape Room 2 - nastavak iznenađujućeg kino hita napokon na velikom platnu Slika nije dostupna DRAMA U OBITELJI Bivša supruga hospitalizirana, djeca pronađena

Bliski izvor rekao je za 'Radar Online' kako se Martin zbog sinovog ponašanja potpuno slomio i prolazi kroz veliku bol. Bez obzira na ogromnu ljubav i dobre savjete s kojima mu je pokušao pomoći, ipak ne može prijeći preko njegove zle naravi i prijetnji bivšim partnericama. Svjestan je da se njegov sin s ovakvim ponašanjem vraća na staro. Nakon svih osuda i kaznenih dijela koje dolaze od strane policije u Los Angelesu njegov otac sve više vjeruje u glasine da mu je sin stvarni monstrum.

Izvor navodi da je Martin prošao pakao brinući se o Charlieju nakon što mu je dijagnosticiran HIV, a kap koja je prelila čašu bila je Sheenova prijetnja smrću bivšoj zaručnici.