Ljuta zubna tehničarka

Slavni šarmer u nevolji – tuži ga za seksualno zlostavljanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni šarmer naljutio je zubnu tehničarku Margaritu Palestino!

Charlie Sheen nije ni sanjao da bi ga posjet zubaru mogao ovako skupo koštati. Slavni se šarmer prvo naljutio na zubnu tehničarku Margaritu Palestino jer je javila svom sinu da je slavni tehničar u ordinaciji.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Time je prekršila stroga pravila i dobila otkaz, no nije željela stati na tome. Žena je Sheena prvo optužila da je bio drogiran i nožem napao doktora, no tada su slavni glumac, zubar, a zatim i policija utvrdili da Margarita laže. No, ni tu priča ne staje.

Puko k'o kokica: Nožem napao svog zubara!

Ona sada tvrdi da ju je glumac seksualno zlostavljao i tuži ga za napad, seksualno zlostavljanje i namjerno emocionalno uznemiravanje.

Prema njezinoj priči, Sheen ju je uhvatio za područje lijeve dojke i povukao joj kutu dok mu je pokušavala staviti masku na lice. Navodno ju je naglo je povukao u namjeri da je skine, a povikao je i da će je ubiti.

Odvjetnici slavnog glumca tvrde da je sve samo Margaritin pokušaj da dođe u centar pažnje. Uz to, zubna tehničarka traži i svotu novca za odštetu te želi da plati troškove odvjetnika i suđenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene